3906

Лорд Минчев няма срам: Бръкна нахално в дколтето на Джена, Кедъра и Кадиев също си го получиха СНИМКИ

Ето и седмичните  коментари на лорд Евгени Минчев за рубриката „ТелеГАФ“ на „Телеграф“

 

Елтън Джон кърти с бродерия и монограм

 

 

С тежък монограм на ревера, прилежни коси и свенливо-надменно излъчване, Елтън Джон е повече от стилен. Той се е отдалечил от онази ламена помпозност, която го очертава като зрял поп тийнейджър, който не иска да се раздели с гардероба си. Днес Елтън изглежда помъдрял. Блейзерът е украсен с две големи бродерии, цветовете на които добавят възторзите, виждани досега във взривове от ламе и тафта, брошки, всякакви раздуващи образа кинкалерии и излишества. Днешният Елтън ми харесва и макар да не му поискам ръката, ще поискам контакт на шивача му.

 

Що ще на попфолк певица плетен пуловер?

 

 

Лидия, Лидия, вишните цъфнаха, пееше Емил Димитров, но аз бих припомнил също рефрена „когато цъфнат налъмите“ . Може би когато цъфнат налъмите , тогава и попфолкът ще се издигне модно. Кому е притрябвало на красиво момиче да носи бял плетен пуловер- същият какъвто майка ми бе изплела през 1976 година... Още помня тракането на куките а мама питаше по дуплекса леля Босилка от съседния вход как да мине от плетеници на бръчкол. Лидия, Лидия, дано Ви цъфнат скоро вишните. А, това бай Азис ли е отзад. Все си мислех, че трябва да е ... отпред. Чунким.

 

Купеста текстилна облачност в деколтето на Джена

 

 

Джена не е съвсем  млада и зелена а поривите и към някогашната попфолк култура на обличане не я напускат. Може би снимката е от началото на кариерата и, което опрощава част от естетическите грехове тук. Материята ми изглежда ужасна а ръкавите са така дълги, че ми хрумва дали роклята е изобщо нейна. Набраната част около корема е похват при сватбените рокли на поколението, което израстна със Сашка Васева. Ако Джена държи да е поне малко по-модерна, нека се довери на други кройки. Купестата текстилна облачност, съсредоточена в деколтето може да бъде избегната незабавно. Моля, не гледайте маникюра и пръстите. Благодаря.

 

Кедъра и Сашко с общ моден донор?

 

 

 

Сърчаджиева в моден сандвич между двама господа – нещо което трудно мога да преглътна. Тя е пълнежът на естетическо недоразумение, в което виновната може би не е тя. Старомодна блузка, с къдрички около деколтето, дори Алис Крайчева не би носила такава, да не говорим за прическата - прическата е ала Бригита Чолакова, но на някогашната телевизионна легенда подхождаше на овала и на времето, в което живееше. Кедъра и Сашко са с ризи от еднакво потекло. Сигурно имат общ моден донор, защото понякога и Дилов- син се появява с подобни десени. Приветствам някой, който носи жилетка, но Алипиев прави изключение. На него му стои като на келнер, а той, самият, инак е пич. Сашко да върне тирантите в спомените ни за Гарелов, те са двупосочно платно на недоумение, което трябва да бъде коригирано. Мамо Кате, намеси се.

 

Любенов облечен като летищен служител

 

 

Този кадър на Ирина Цонева ми звучи така, все едно са поканили мистър Бийн да я имитира. Тоест- един комик, в женски дрехи, в червено и черно. Това е комбинация за стари моми, не за жени с претенция, понякога заслужена, да са светски идоли. Със съжаление мога да заявя, че това не е прическата за една телевизионна водеща, тя е запазена за Латинка Петров и никой не би трябвало да има право да я превзема. Шалчето ме въодушевява за дузина сравнения, но нито едно няма да е политически коректно. Прическата на Георги Любенов е като заета от предаването  С бъклица и дрян. Не зная дали съществува още подобно, но героите чини ми се, бяха с подобна визия. Пак кърпичка в малкия джоб, чудя се Любенов стилист ли има или плаче за такъв. Който е решил, че водещ на сутрешно предаване трябва да изглежда като летищен служител, да се гръмне. Моля!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
Васил

Васил

30.03.2024 | 20:50

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 1
Малко

Малко

30.03.2024 | 19:15

Веселие и майтап пада с коментарите .

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?