3906

Лорд Минчев: Ето какво свързва Елтън Джон и Драго Чая, Николаос пробва дует с „грешния“ Евгени СНИМКИ


Това са новите коментари на лорд Евгени Минчев за „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“

 

Елтън Джон да се обедини модно с Чая

 

Много добре се е облякъл Елтън Джон, в случай че е марка автомобил посветен на Либераче. На Елтън всичко му отива, но с този телесен товар  трябва да си подбира изборите. Наситеното синьо, пайетите и трогателните опити за кройка, превръщат любимия певец в тромав моден валяк, който бавно се придвижва в пространството. Този валяк стъпква също така възможните по-добри тендеции за британеца, който е дал на модата не един и два естетически гафа. Съцерцавайки тази гледка, по която се ширят моменти подходящи за цирк, си мисля защо двамата с Драго Чая не започнат да си разменят дрехите. Ей, Елтънчо, имам за теб тук едни панталони, малко са ми тесни на мен, ама на теб ще са тъмън. Да, бе Драже, да бе душо, пращам ти с колет новата ми жилетка, ще ти ходи като палто. Толкоз.

 

Николаос опитва дует с „грешния“ Евгени?

 

Потръгна му на Кольо на Евгени и това си е. Преди бях аз, сега Генчев. Където Минчев, там и Генчев ще кажете, ама не е така. Минчев никога няма да сложи яката на ризата си над сако, което и без това има нужда да не бъде показвано. Бялата лястовица на тази яка, изглежда с пречупено крило, а „гнездото“ върху което се е разположила, демек сакото, ще се чувства по-добре в шивашки цех за мушама. Абе, Евгени, не седяхме ли на една маса това лято, не видя ли как трябва да се облече един истински Ев Гений на модата... Николаос ме пленява с все по-огромно въображение. Преди носеше тъмносива риза с черна вратовръзка, сега обратното. Черното сако преди беше асфалтово черно, сега е кюмюрено черно. Много добре, батка! Пък, мисля си, ако е истински приятел, Генчев трябва да предложи малко от алаброса си на Цитиридис. Да го ашладиса, така да се каже.

 

Любенова, поради что любиш неща за Софи?

То бива смелост, бива импровизации, но Диана Любенова се е спънала в опита си да впечатли. Мен поне не успява, макар поотделно цветовете и формите да биха имали предназначение. Лилавото пищималче отпред например, бих предложил на Софи Маринова за да обканти косите си ако някога пак стане булка. Кораловото палто може да носи Петра, която отново иска да привлече внимание а какво повече привлича внимание от това палто... Истински светофар. Кожен ли е този панталон или хартиен? Ако е кожен- веднага да отива при Панайот Панайотов, той толкова обича да носи кожа. За кожата на една Диана мога да продължа но не съм такъв човек. В събота все си има работа по двора, дори и в кралския двор.

 

Ивайло Захариев е отишъл далеч. Как ще се върне?

 

Оперетна парадност и увиснала папийонка най-кратко описват старанието на Ивайло Захариев да блесне . Тук има не само опит за блясък а резултат- истински гръмотевици, мълнии на престараването и излишни опити за затрогване на обществото. Юнашката му снага едва понася този плюш, чието място си е като завеса в оперетата. Ако пък е бил назначен да пее нещо в Прилепът, то моля да бъда извинен. Булка му на Захариев е още по- оперетна, не искам да предполагам с каква роля да я сравня, но ако положението е опряло до тази рокля, то нека свалят всички изкуствени цветя от арката и да я довършат. Роклята. Не зная кое събитие е заслужило това модно разхищение, но ние с гаджето ми си пийваме и се смеем на този избор.
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Георги v.

Георги v.

06.11.2023 | 04:47

Смешна държава. Смешна, защото такива цървули като този, самопровъзгласил се за лорд, като Благо Джизъса, Митьо Пищова, Азис и др. са обект на вниманието на медиите, които ни ги натрапват с глупостите и простотиите им. За съжаление у нас простотията, простащината и лъжата са търговска марка.

Отговори
5 1
Вис

Вис

05.11.2023 | 19:58

Педали.... .

Отговори
3 1
Този

Този

05.11.2023 | 19:10

Направо ги разбива . И малко веселба трябва да пада.

Отговори
2 2
tyuytu

tyuytu

05.11.2023 | 14:33

Най-продaваният пpодyкт за отcлабвaне в свeта! Помoгна на мен и съпpyга ми и ще пoмогне на вас, pезyлтатът е видим след няколко дни, кyпиx го от тук===:------ https://lmy.de/keto

Отговори
1 2

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?