Следвайте ни

Лора от сериала „Братя”: Смазах гнусното животно след 12 дни борба

viber icon

Актрисата Йоанна Темелкова, която напоследък е по-популярна като Лора от сериала „Братя”, смята да дари кръвна плазма, след като се пребори с Ковид-19. Tя сподели преди дни, че се е заразила, и се чувства много зле. Но вече е здрава и много иска да помогне и на други заразени да оздравеят, пише уикенд.

„След 12 дни борба с гнусното животно – смазах го! Остават още няколко, в които да си спомня какво може тялото ми и... Планът ми е да даря плазма, когато му дойде времето, и апелирам към всеки, който е минал през това - дарете лек!”, написа актрисата в социалните мрежи.

Нейната половинка – актьорът Мартин Гяуров, също е минал през болестта и иска да дари плазма, но в неговия случай това май ще бъде невъзможно. Въпреки че имал симптоми на коронавирус, тестът му бил отрицателен и, когато пожелал да дари плазма, му казали, че за целта му трябва положителен тест. Ето какво разказва внукът на големия Николай Гяуров: „Два дни след отрицателния ми тест загубих обоняние, а с температурата съжителствахме единайсет дни. Личният ми лекар ме посъветва да не отивам за втори тест от съображения за сигурност и поради очевидните симптоми на Ковид-19. Сега аз не мога да даря плазма. А съм кръвна група 0 - , което ми се струва, че не е за изпускане”.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?