3906

Лора Крумова в шок: Веселин Маринов смая водещата с признание

Лора Крумова в шок: Веселин Маринов смая водещата с признание

 

Славеят на естрадата ни Веско Маринов шокира тв водещата Лора Крумова. Той разказа спомен от 1994 година, когато гледал мача на България с Нигерия в САЩ. Бях в Созопол на почивка с дъщеря ми преди 30 години. Гледахме световното и в началото, докато нашите губеха, много тежко го приемах. В една станция бяхме отседнали. Скарах се с един човек по повод мача, стигнахме до бой, разказа Маринов.

"Ти да се сбиеш!?", прихна Лора Крумова.

"Много бях афектиран. Той се канеше. Ние все падаме. Ние това, ние онова. Дойде и следващият мач с Гърция, в който всичко се промени". Маринов си спомни и за паметния мач на Парк де пренс.

 

 

"Плачех на гола на Костадинов. Живеех на една таванска стая в Германия. Какво изживях. Гледах мача при един приятел сърбин, при който имаше френска телевизия. Търсех стотинки да се обадя по телефона. Никой не вдигаше. Всички бяха в еуфория."

"Дали съм лесен за обичане трябва да попиташ жените, с които съм имал отношения през годините. Те най-добре могат да кажат дали съм такъв или не. Според мен съм лесен, за тези, които обичам. А за другите може би не, защото не ги допускам. Педантичен съм и не съм лесен за съвместно съжителство. Но едно е да си педантичен и да забелязваш всичко да е перфектно чисто и друго нещо са чувствата, които са в основата да бъда лесен или труден“, категоричен е той.

 

 

Дядо съм на Веселин и Цветелина, но най-голямата ми болка е, че нямам достатъчно време, което да прекарвам с тях. Тази година ще идват за първи път на мой концерт, в един от дните през ноември.

Предстои ми един от най-важните мигове в моя живот, когато те дойдат и ми поднесат цветя на сцената. Имам няколко мечти, свързани с моите внуци – да танцувам с Цвети на абитуриентския й бал, например. Да съм здрав и добре изглеждащ за нея. Обещал съм си от новата година да имам повече време за тях.

Тази година беше много активна, тъй като наваксвах много пропуснати неща от миналите две трудни години. Успях да направя 30-я си албум, почитатели ми дори ми се караха в писмата си защо не издавам нов албум. Така ги бях разглезил и научил през годините. Смятам, че както последната любов този албум ще бъде най-хубавият. Може би, докато дойде следващият.“

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Скука

Скука

21.11.2023 | 15:32

Е този и тази.

Отговори
1 0
На кой му дреме какво мисли Крумова

На кой му дреме какво мисли Крумова

21.11.2023 | 02:41

Веско не се връзваи на тези в телевизията всичките те са слуги на Козяк както е и плашока премиер продажник.

Отговори
4 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?