Следвайте ни

Лолита свалила Гришо със селски номер, вижте какъв

viber icon

Григор Димитров явно е доста хлътнал по рускинята Лолита. И обратното.

Мнозина обаче се питат как точно  са се свалили и кой е предприел първата стъпка. Оказва се, че рускинята отдавна е харесвала Гришо, но не смеела да направи така важната крачка, притеснявайки се от реакцията му.

Според експерти на "Марица" е стар селски номер, но преценете сами свалката. 

Двамата се засекли за първи път в кафене в Монте Карло, където стоели на различни маси. Гришо пиел кафе с приятел, а Лолита – със своя приятелка. Когато рускинята си тръгнала, Григор забелязал, че е забравила на масата слънчевите си очила. Станал, взел ги, а само след няколко минути Лолита се върнала, за да си потърси изгубената вещ. Аре, бе!

Най-добрият български тенисист размахал очилата, показвайки на блондинка, че с в него. И така бил даден старт на запознанството им. Впоследствие те започнали да се виждат и чуват по телефона, а накрая приятелството им прераснало в любов.

 „От едни забравени очила се стигна до страст между двамата. Лолита първа харесала Гришо поради простата причина, че той е много популярен. Тя също, разбира се, но при Григор мащабността на славата му е в пъти по-голяма.

Знаете, че двамата живеят в Монте Карло, а градът не е огромен, така че е нормално един ден да се засекат някъде. Както е станало във въпросното кафене“, коментират близки до хасковлията.
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?