1553

Липсата на Гришо вкара Лолита в руски манастир

Ако трябва да посочим една дума, с която да определим Григор Димитров и Лолита Османова като двойка, истината е, че по всяка вероятност бихме се спрели на "необичана". Причината за това е фактът, че за разлика от повечето влюбени, които през първите години на връзката си полагат всевъзможни усилия да бъдат колкото се може повече време заедно, спортистът и бизнес дамата сякаш предпочитат да бъдат разделени.

Въпреки че всеки от тях отдавна е избрал да се установи в Монако, където се запознаха преди малко повече от две години, когато се срещнаха на кортовете в "Monte-Carlo Country Club", след като положиха начало на отношенията си, те постоянно пътуват, само че все по-рядко в една и съща посока. 

Каквато всъщност е и настоящата ситуация с партньорите. Нашият тенисист е на турнира, провеждащ се в Марсилия, Франция, но неговата половинка няма да го подкрепя от първия ред на трибуните, тъй като е прекалено заета да се наслаждава на забележителностите в Русия, където преди няколко дни реши да се върне. Първото място, което изпълнителната директорка на издаващото се в седем страни списание за луксозни стоки посети, кацайки в родината си, бе град Печори, намиращ се в близост до границата с Естония.

Това стана ясно от публикация в Instagram, където ежедневно споделя кадри, държейки в течение своите почитатели със случващото се около нея.

Там тя отскочи до основания през петнадесети век Псковско-Печерски манастир, за да види с очите си един от малкото подобни храмове на територията на страната, които не са затваряли своите врати в нито един момент от своето съществуване, включително по време на Втората световна война и съветския режим. Построен, разрушен и наново издигнат, всеки камък от него е пропит с история. Именно в заснежените му предели 26-годишната дама, носеща името на популярната героиня на Набоков, позира пред фотографския обектив.

Не е ясно колко дълго милиардерската наследница ще остане в Русия, която някога е била неин дом. Имайки предвид обаче навикът ѝ често да сменя местонахождението си, ясно личащ по нейните постове в платформите за комуникация, по всяка вероятност тя съвсем скоро ще се отправи към съвсем друга дестинация, пише dir.bg. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Много

Много

26.02.2023 | 08:19

грозен мъж е Григор.

Отговори
2 2
Тракия

Тракия

26.02.2023 | 01:35

В клиника е вадят му ракета от задника.

Отговори
2 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?