1553

Линда Петкова трогна с пост, кастрира бездомни писани

Няма спирка тази огнена канадка! Бившата премиерша - Линда Макензи - Петкова в разгара на предизборната кампания на мъжа си Кирил Петков се е заела с доброволческа дейност. Тя спасява бездомни котки.

Заедно със свои приятели и организацията „Четири лапи“ -  Линда прибира четириногите от улицата, води ги на ветеринар където ги кастрират, след това ги ваксинират и ги пускат на свобода, пише „Галерия“.

"Успяхме да кастрираме още шест котки. Сега е моментът, защото идва пролетта. Кастрацията е единственият хуманен начин да се намали популацията на бездомните котета по улиците. Поколението на само една некастрирана котка може да достигне до 180 котета в рамките на нейния живот.

Нарастващата популация води до много страдание за животните. Повече от две трети от тези родени на улицата бебета не оцеляват повече от няколко седмици, а майките им също често губят живота си, опитвайки се да  отгледат малките.

Всичкото това страдание може да се предотврати с навреме на кастрация“, пише Петкова в социалните мрежи. С благородната мисия тя е запалила една от дъщерите си, която я придружава.

Освен с кастрирането на котки, Линда трескаво работи върху първата си кулинарна книга.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Дани

Дани

23.03.2023 | 21:19

Защо не направи нещо и за бездомните хора? То хората умират като мухи в този НЕкачествен свят,тя с котки се занимава. Изглежда,че с киро са на един акъл.

Отговори
2 1
Грозна,

Грозна,

23.03.2023 | 08:46

нагла, алчна и със селска муцуна.

Отговори
3 0
А кво

А кво

23.03.2023 | 08:04

Става със златните торти който правеше за баламите.

Отговори
4 0
Тая пък

Тая пък

23.03.2023 | 07:45

Коя беше и защо я показвате.

Отговори
3 0
Ади

Ади

22.03.2023 | 23:36

Тая да уреди за кастрация и мало*умния Кирчо, че вече не се трае.

Отговори
6 2

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?