1553

Лили погребала тайно сестра си! Не искала чужди хора

Тайната е крита няколко месеца. Примата Лили Иванова е погребала тайно от всички сестра си Магда, която е с 2 години по-голяма от нея.

Естрадната примадона е спуснала информационно ембарго относно смъртта на кака си, защото не искала да се натоварва излишно с емоции, които не й носят положителен заряд. Магда, най-близката родственица на легендата, е издъхнала преди около година в хоспис. На персонала, който се грижел за нея в тузарски дом  край София, също било забранено да се говори по темата.

Лили Иванова държала на дискретност, защото не искала толкова личен казус да бъде обсъждан в медиите. Тя била категорична, че през годините по неин адрес било изписано какво ли не. Повече от написаното било пълни фантасмагории, но тя отдавна не се обиждала, защото не искала да пада „на толкова ниско ниво”, пише "Уикенд".

Певицата изпратила сестра си в много тесен кръг, като на опелото в църквата на частен гробищен парк присъствали само роднини – дъщерите и внуците на покойницата. Лили била категорична, че Магда трябва да бъде погребана в столицата, защото двете сестри вече нищо не ги свързвало с Кубрат, където някога имали дом и имоти – нищо че там са гробовете на родителите им.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?