Лили Клюкарката със собствен ресторант

Половината хайлайф се изсипа в столичното заведение още за откриването

Пловдивската красавица Лили Ангелова нагази в ресторантьорския бизнес. За новото начинание Лили сама призна пред репортера на "Марица". Макар още да е в майчинство,  тя е изключително активна и бърза да се върне към обичайните си занимания. Към тях тя прибави и ресторант в столицата. В него Лили е съдружник с приятеля си Станислав Костов, който има сериозен опит в бранша и с  първияпобедител от Hells Kitchen шеф Дани Спартак.

 

Още за откриването в заведението, кръстено "Добра година", се изсипа голяма част от родния хайлайф. Сред гостите бяха забелязани радио- и тв водещият Ники Кънчев, рапърът Сто Кила, Ути Бъчваров, Юлиян Константинов, художникът Панчо Малезанов. Петя Дикова пък побързала да даде кураж на своята приятелка и дошла в ресторанта с бебето си. 

 


Лили обясни, че е напуснала предаването "Папараци", защото не харесвала образа на лигава и разглезена кифла, които се е налагало да играе там. Ангелова, която отскоро е майка, не желае да пострада имиджът  на сериозна жена и успяла бизнесдама. Щастливо обвързана от 4 години, Лили се е отдала изцяло на семейството, бизнеса и грижите за малкия Марти.

 

Извън ресторантьорството, моделката е решила да опита като Инфлуенсър и е стартирала свои канал в Ютуб.

 


Участничката във ВИП Брадър обича лукса и често обикаля различни екзотични дестинации. За това лято е планирала пътуване до Барселона, а след това ще събира тен по плажовете в Гърция, където има къща.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Майна

Майна

11.06.2019 | 18:12

Браво,...браво,... браво,..., а дано ти мине!

Отговори
1 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата