44

Лили Иванова спира да пее през Август, но защо?

Примата на българската естрада Лили Иванова ще излезе в заслужена почивка през август.  Една от причините е, че най-топлият месец тази година ще бъде ретрограден, пише flashnews.bg.

„Който иска да пее на ретрограден Меркурий, ние ще си почиваме. Свършихме доста работа от май досега, концертите са разпродадени, заслужена почивка и за Лили Иванова, и за целия екип“, с усмивка обясни пред „Телеграф“ пиарът на звездата Николай Недеков. Ден след като пя в Шумен естрадната прима изправи на крака Варна. На морската сцена тя изпълни едни от най- популярните си песни. Хиляди хора скандираха името на певицата и станаха на крака, за да я аплодират. Присъщо само на звезда от такъв ранг, Иванова не пропусна да благодари на публиката си след всяка една песен. Същото направи и с музикантите на сцената.

Почитателите на Лили Иванова във Варна пяха заедно с нея „Детелини“, „Панаири“, „Камино“, а тя им се отблагодари, като излезе три пъти на бис за тях. Най-малкият фен на певицата близо час държа плакат с надпис „Лили Иванова е номер едно“. През юли остава само концертът в Летния театър в Бургас. След това почитателите й ще могат да я гледат на 12 септември в Пловдив.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?