Лили Иванова сбъдна мечтата на Софи Маринова СНИМКИ

Софи Маринова винаги е заявявала на висок глас обожанието, респекта и уважението, които изпитва към Лили Иванова. В последния лайф на "Капките" гласовитата фолк фурия влезе в обувките на идолката си и получи огромно количество комплименти за изпълненито на песента на примата на българската естрада.

Софи няколко пъти се разплака в ефир, заради огромните емоции, които изпитваше. Това явно не е останало незабелязано от Лили Иванова, защото тя е изпратила множество подаръци на Софи, с което я е направила много щастлива.

Ромският славей веднага побърза да сподели в профила си в социалните мрежи радостта с феновете си, като публикува снимки с подаръците си и написа:

Не ми достигат думи, с които да изкажа огромната си благодарност към Великата Лили Иванова, за вниманието и уважението, с което ме изненада! Бях на среща с нейният PR. Това не съм си го представяла да ми се случи, никога. Толкова много подаръци ми е изпратила, че ме остави без дъх от вълнение. Разговаряхме по телефона и тя ми сподели, че моята имитация и е харесала най-много от всички до сега. Това ме разплака, признавам си. Трудно ми е да опиша точно колко се вълнувам от всичко това, много трудно. Но вие знаете, че моята сила не е в думите. Аз изживявам емоциите. А тази емоция определено е една от най-чаканите в живота ми! Лили Иванова е и ще си остане моят най-голям идол!
Благодаря от цялото си сърце на всички замесени във това приключение наречено „Като две капки вода“, защото вие сте причината да сбъдна мечтата си и да се докосна до Лили Иванова, точно по този невероятен начин.
Мечтайте, приятели! И най-смелите мечти се сбъдват!
Обичам ви! ❤️

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?