Следвайте ни

Лили Иванова изтръпна от ужас, лоша мисъл не й дава покой

viber icon

Лили Иванова не е забравила, че в далечната си младост е била медицинска сестра. И преди пандемията от Ковид-19 в дома на голямата певица на столичната улица „Оборище” цареше стерилна чистота заради най-големият й страх – от болести. Сега фобията на естрадната икона да не се зарази е обхванала нови висоти.

Изпълнителката на вечния хит „Камино” е изпаднала в същинска паника от коронавируса, след като се оказало, че няколко хора от обкръжението й са позитивни. Въпреки че била убедена, че ако се спазват противоепидемичните мерки, няма опасност от зараза, 81-годишната изпълнителка треперела някой да не й докара вируса.

Затова естрадната звезда превърнала дома си в истинска лаборатория. Лили преустановила всякакви посещения в дома си. Изключение правела единствено за двете си племенници Радмила и Мария, както и за техните деца. При редките си визити, наследниците на по-голямата й сестра Магда щателно били дезинфекцирани, а на краката си нахлузвали прозрачни медицински калцуни.

Шофьорът на певицата също бил задължен да обува найлоните върху обувките си, а достъпът му до луксозния мезонет бил ограничен само до антрето. Младежът се подчинявал безропотно на естрадната мегазвезда и изпълнявал всичките й нареждания - дори тези, които изглеждат абсурдни. Вземал списъка с поръчките, а след като ги изпълнел, подавал пазарските покупки в коридора и си тръгвал, писа Уикенд. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Вова

Вова

02.11.2020 | 07:13

Тя е полковник от армията!!

Отговори
3 0
Тя явно иска

Тя явно иска

02.11.2020 | 06:30

ДА ЖИВЕЕ ВЕЧНО, но е невъзможно! Може да пее (като милиони други хора по света, не е единствена на планетата ни!), но вече напълно се е побъркала... Вероятно е от възрастта - разбираемо...

Отговори
6 19
Рашку

Рашку

01.11.2020 | 21:27

Пейте и вие като Лили, пък се пазете от вируси по ваша преценка.

Отговори
33 10
лустрация

лустрация

01.11.2020 | 20:13

Това чучело навремето доносничеше за комунистическия режим.

Отговори
10 31
Елка

Елка

02.11.2020 | 12:08

Чучело си ти. Тая злоба ще те довърши и ще си отидеш от тоя свят преди нея!

Отговори
18 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?