Лили Иванова дари 50 000 лв. на Борис Гуджунов

Предколедна изненада е спретнала за своя близък приятел Борис Гуджунов естрадната прима Лили Иванова. Легендата е дарила 50 000 лв., инкогнито, на своя колега, който допреди дни береше душа в столична болница. В четвъртък певецът бе изписан от „Софиямед", където се лекуваше последно.

Първо Гуджунов постъпи в „Токуда", оттам го приеха в Александровска болница с диагноза за увредени от диабета няколко вътрешни органа, болни бъбреци, събиране на вода в белия дроб, зле функциониращ черен дроб, подуване на тестисите и тотално увредено сърце.

След като научила, че Гуджунов се бори за живота си, тя не успяла да си намери място от мъка. Две нощи плакала и се въртяла в леглото в ужас, че такива неща могат да се случат на нейни колеги, с които само преди няколко години е пяла на сцена. Затова и Иванова без колебание бръкнала в не малките си спестявания в банката и решила да прати по сметка на певеца цели 50 бона. Идеята й била той не само да успее да плати за следващите си лечения по болници, ами и да си осигури един що-годе стойностен живот, без да се унижава всеки ден да моли за нещо свои приятели и роднини.

В помощ на Гуджунов се е притекла и Йорданка Христова, която организира в негова чест голям благотворителен коледен концерт. Тя мобилизирала цялата гилдия за събитието. С приходите от шоуто 73-годишният Гуджунов, който разполага с джобни от 2 лв. на ден, също ще успее да закрепи тежкото си положение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
9 коментара
Българин

Българин

13.05.2015 | 15:08

Иди го виж в болницата ма, жена! Какво ще ревеш в къщи, човекът иска съчувствие, нали сте пели заедно!

Отговори
0 0
VELIKA

VELIKA

27.12.2014 | 17:49

ЛИЛИ - ПРЕЗИДЕНТ!!

Отговори
0 0
Даниела Иванова

Даниела Иванова

26.12.2014 | 16:06

Лили Иванова е невероятна и като певица и като човек! Колко наши певци на нейната възраст могат да представят концерт, който имахме удоволствието да гледаме на Бъдни вечер? Певица, която въпреки възрастта успява да съхрани и поддържа гласа си. Коя друга певица или певец биха могли да издържат \"на живо \" пред публика толкова дълъг концерт с прекрасен оркестър? ........Лили доказа, че е връх в своята гилдия, не само със своят професионализъм, но и със своята човещина. Да дариш много пари на свой колега срещу Коледа, за да му помогнеш е наистина жест, който не може да се опише, а трябва да се осмисли. Това може да направи само \"силен\" човек или човек, който със сигурност времето трябва да отъждестви със \"звезда\". Само \"звездите\" са връх и над всичко. Браво!

Отговори
0 0
ноти

ноти

23.12.2014 | 14:06

Прекрасен жест на Лили.Браво достойна артистка с толямосърце.Всички да спасим Борето!!!

Отговори
0 0
 Пловдивчанин - емигрант

Пловдивчанин - емигрант

23.12.2014 | 13:47

Преди години , а и докато не бях се сблъскал с \" направеното \" от Лили Иванова за Борис Годжунов , постоянно я плюех и мнението ми беше адски колебливо за нейните качества - човешки и други. Сега разбирам , че по -добре да бях плюл себе си , защото простотията ми е нямала край. ВЕСЕЛА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ!!! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И ДОБРИТЕ ХОРА

Отговори
0 0
лора

лора

23.12.2014 | 13:34

поздравления за лили .винаги си била велика и ще си останеш такава.\nбраво!

Отговори
0 0
За Лили с обич

За Лили с обич

23.12.2014 | 13:00

Поздравления, браво, за пореден път показа класа и достойнство, ти си прекрасна

Отговори
0 0
браво

браво

23.12.2014 | 12:44

Това вече е истински жест.Досега всички и се подиграваха че била дърта,че нямала вече живи съученици,че помнела кога Мъртво море още било болно.Браво Лили-това вече е нещо,с което да се гордее човек.

Отговори
0 0
jjj

jjj

23.12.2014 | 12:06

БРАВО, ЛИЛИ!! \nЗА СЕТЕН ПЪТ ДОКАЗА, ЧЕ СИ НАЙ-ВЕЛИКАТА!!!\nНима само Лили има пари, нима други певци нямат милиони?? - ама само тя дава, нали била стисната?\nРазбрахте ли сега ,че Лили и човек с голямо Ч!!!

Отговори
0 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?