Лили Иванова – боса и без сценичен грим СНИМКА

Голямата звезда на българската музикална сцена Лили Иванова е на корицaта на списание Ева през февруари.

Фотографът Тихомир Рачев успява да я заснеме без тежък сценичен грим, без черни дрехи, съвсем боса.

Лили споделя истории, детайли от своето ежедневие, истини, в които вярва. Със същото вълнение, с което разказва за триумфа на своя концерт в зала "Олимпия", Париж, говори и за един почти забравен неин концерт пред затворници, когато въпреки забраната на охраната, е слязла сред тях.

"Музиката може да повлияе на всеки човек, защото всеки човек има нужда от любов", казва тя.
.
Лили Иванова разказва как започва денят й, защо пие кафе с кокосово масло, защо преди концерт е винаги малко гладна и откъде черпи идеи за своя стайлинг. На въпрос как избира екипа си, тя обяснява: „Това, което ме интересува, е ти имаш ли качества, човешки. Добродетели. Ако нямаш, пет пари не струваш".


На въпроса дали би направила майсторски клас, голямата звезда отговаря с анекдот за художника Златю Бояджиев. Веднъж попитали големия творец защо не събере група млади хора да ги научи на нещо. Той отговорил: „Бих могъл, ще ги науча да смесват боите, ще им говоря за перспектива, светлосенки, но душа не мога да им дам".

„Не е дошъл никой да ме попита. Човек, който не пита, не може да научи нищо. А аз непоискани съвети не давам", признава Лили Иванова.

Това се обяснява с измененията в нивата на хормоните, свързани с усещанията за ситост и глад - съответно лептин и грелин.

"Когато човек е лишен от достатъчно количество дълбок сън и съответно от сигнала за ситост, се задейства сигналът за глад", обяснява д-р Уокър.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?