71
Следвайте ни

Лили Иванова безумно щастлива навръх Рождество! Вижте причината СНИМКИ

viber icon

На Рождество Христово своята равносметка си прави и Лили Иванова. Примата на родната популярна музика е от онази рядка порода хора, които винаги стоят зад думите си, а и зад действията, които в нейния случай правят горд цял един народ.

Въпреки че изминаващата година е свързана основно с пандемията и мерките, свързани с нея, за голямата ни певица музиката никога не е била на пауза. Просто защото е смисъл на живота й.

 

Снимки: Facebook/Lili Ivanova

"Щастлива съм, че имам точно тази публика. Тя много ми липсваше. За тези две години успях да отделя житото от плявата. Дадоха ми възможност да преценя своето обкръжение, хората, с които работя, които познават. Да си дам отговор за някои неща, които не знаех и които ме разочароваха. Но, както виждате, аз игнорирам абсолютно всичко. Винаги имам планове, пъклени идеи, затова и много трудно заспивам. Но на сутринта реалността е много различна. Никой не знае какво ни очаква. И ако някой си мисли, че знае, много се лъже", споделя Лили Иванова в тв интервю за БНТ и Георги Любенов.

"Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала в себе си. И не правя трагедии. По-добре човек да е подготвен, да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да си гради пясъчни кули. Аз никога не го правя. Вече започнах да отсявам плявата от живото, както казах.

Снимка: Facebook/Lili Ivanova

Лили Иванова рядко си позволява да си изпуска емоциите, но и тя е човек, като всички останали. Но за разлика от мнозина - за нея дисциплината е равнозначна на закон!

"Изтъкана съм от дисциплина, от уважение към някои хора. Опитвам се към всички да бъда уважителна. Но дисциплината за мен е закон! За съжаление съм емоционална и понякога това ми пречи малко.

Не мога да живея без нови неща, без да покажа на моята публика нова музика, нов текст, нещо ново. И може би ще учудя моята публика с това, което ще кажа, но още когато ми е стъпило крачето в София, за да пея, аз винаги съм била обкръжена, по-точно заливана, от обич и омраза.

Омразата също калява. При мен се получава. Отнасям се към всичките тези неща с презрение. Кои са тези, които си позволяват да ме опрекват за нещо, да ме критикуват – и то много остро – след като не ме познават? Те си мислят, че ме познават, но всъщност не е така. Техните представи са коренно различни от това, което съм аз. Не съм най-великата, нито най-умната, нито най-красивата. Но те не знаят нищо за мен", категорична е изпълнителката, която не спести и как точно й се получава магията, когато излезе на сцената.

 

Снимки: Facebook/Lili Ivanova

"Аз давам това, което трябва да дам на моята публика. Изливам си душата, всичко, което имам в себе си. Тя е тази, която трябва да отговори – как приема тези неща, как приема тази емоция. Не бих си позволила да правя дисекция на себе си, защото не знам кое и как правя. Публиката трябва да каже – защото тя на мен ми действа така, както ми действа един текст, една музика. Ако в текста се пее „Слънцето изгрява”, така трябва да го изпея, че хората наистина да усетят, че то изгрява. Правя го само за тях."

"Не, не ми е обидно, когато ми кажат, че съм машина. Това може да ме ласкае само."

Разбира се, Лили Иванова бе попитана какво мисли и за тези, които изказват публично мнение за това кой докога трябва да пее.

"А кой може да каже кой докога да пее – само Господ! Крайното време го решава Бог и певицата в случая. Това е. Смятам, че това, че продължавам да пея, на никого не преча".

"Иска ми се да има повече обич между хората и любов. Това е много важно. Напоследък тези неща липсват. Има озлобление, лошотия, но аз нищо не мога да променя. Пожелавам на всички една здрава, щастлива и прекрасна следваща година", завърши с пожелание към българите примата, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (17)

POPO Popovich

POPO Popovich

27.12.2021 | 21:23

ᕕ( ᐛ )ᕗᕕ( ᐛ )ᕗᕕ( ᐛ )ᕗ(✿◠‿◠)(✿◠‿◠)(✿◠‿◠)(◡‿◡✿)(◡‿◡✿)(◡‿◡✿)ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻(╯°□°)╯︵ ┻━┻( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)ಠ_ಠಠ_ಠಠ_ಠᕙ(⇀‸↼‶)ᕗʕ•ᴥ•ʔᘛ⁐̤ᕐᐷ

Отговори
0 0
Маргарита

Маргарита

27.12.2021 | 10:41

Хилядите на нейните концерти са там по собствено желание, изпълнени с любов, обич и уважение към нея, а това ражда завистта и злобата в импотентните хейтъри:-((

Отговори
3 0
Ех пак старата баба

Ех пак старата баба

26.12.2021 | 21:05

Смешна безочлива свидлива кучка.Дърта с такива рокли и вече голямата певица. Като стане на 90 щяла да спре да пее и всеки ще я забрави няма дете и нищо не дарява за българската Коледа всичко си събира и накрая братчедире ще го вземат.няма дете разведена няколко пъти самотна старица злобарка и ни е отвратително да я гледаме отшелник

Отговори
7 15
Няма и не ще се роди по-добра от нея

Няма и не ще се роди по-добра от нея

26.12.2021 | 20:10

Прекрасна си Лили ! Продължавай да радваш с песните си душата и сърцето на хората,които те обичат! Поклон пред таланта ти ! Честита Коледа!

Отговори
17 2
Няма и не ще се роди по-добра от нея

Няма и не ще се роди по-добра от нея

26.12.2021 | 20:06

Прекрасна си Лили! Радвай с песните си душата и сърцето на всички,които те обичат! Поклон пред таланта ти! Честита Коледа !

Отговори
13 2
Няма и не ще се роди по-добра от нея

Няма и не ще се роди по-добра от нея

26.12.2021 | 20:03

Прекрасна си Лили ! Радвай с песните си душата и сърцето на всички,които те обичат ! Поклон пред таланта ти! Бъди здрава! Честита Коледа!

Отговори
10 3
Сатирата

Сатирата

26.12.2021 | 15:56

За нея пеенето е по-важно от детето и ! Не я разбирам, хората си гледат децата,а тя си гледа само пеенето !? Егоизъм или безсърдечност....???

Отговори
4 15
Иван

Иван

26.12.2021 | 15:53

Нали имала дъщеря,къде е ? Може поне на Коледа да бъде с детето си !

Отговори
6 13
Mila

Mila

26.12.2021 | 10:54

Pone na Koleda sprete c tazi. vasha OGROMNA. ZLOBA za. L I LI .Tq. e. Nenadminata u v Perfektno sastoqnie .Tq e L I L I. - Primata na Balgarskata Estradna Muzika.Badi zdrava L I L I. u Chestita Koleda

Отговори
20 7
Е стига вече

Е стига вече

26.12.2021 | 08:46

С тая Лили....то божество ли ще е, какво толкова??!!! вместо да дарява букетите си на лекарите, да вземе да даде солидна сума за Българската коледа....ааа ....??? Децата имат нужда от апаратура, а не лекарите от букети...за да не дава пари на някой да ги изхвърля, тя ги дава там да ги изхвърлят....безочие!!! Алчна, самовлюбена женица, която може да пее, но няма душа за хората в нужда!

Отговори
12 25

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?