Следвайте ни

Лили Ангелова се захвана с ново YouTube риалити

viber icon

Стартира записването за кастинг за новото YouTube риалити "Промяната". Новият проект е начинание на участничката в Биг Брадър Лили Ангелова заедно с Анита Маркова и Альона Гъркова. "Това е уебриалити, което замисляхме от много дълго време. Смятаме, че всяка от нас има с какво да допринесе за промяната на човек, ние го правим и сега, но никога не сме го заснемали с такива детайли.

Решихме да го направим, защото ще помогнем на един човек да поеме по пътя на промяната, но също бихме могли и да мотивираме повече хора, следейки процесите в риалитито", заяви Лили Ангелова.

Тя обясни, че "Промяната" е формат, който не се фокусира изцяло върху външен вид или пък само върху здравословно състояние.

"В крайна сметка всички знаем, че истинската промяна започва отвътре навън. Започва в мислите ни, започва в навиците ни и т. н. Нашата цел е изцяло да променим един човек - както вътрешно, така и външно. Всяка една от нас е специалист в определена област, затова и се събрахме, ние сме трите половини на едно цяло", добави Ангелова.  От вчера тече онлайн кастинг за новото шоу. В Instagram профилите на трите дами, а както и в този на "Промяната", има линкове към онлайн анкетата. Няма възрастови ограничения, всеки над 18 години, от където и да е, с каквато и история да е и с каквото и да се бори, може да участва. След седмица ще се прегледат всички данни от анкетите и участниците, които най-много привлекат вниманието, ще бъдат поканени на кастинг в столично  студио. 

Иван Кирев

Иван Кирев

Репортер - екип „Шоу“

Иван Кирев е завършил Професионалната гимназия по машиностроене в Пловдив. Работил е в plovdiv24.com, plovdivlive.com, podtepeto.com. От май 2017 г. е репортер в отдел "Култура и шоу" на в. „Марица”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ебачев

Ебачев

25.10.2020 | 01:44

А може ли да направи е една четворка ?

Отговори
0 0
Сайта

Сайта

21.10.2020 | 21:07

Между другото пуснете, друго оценяване на коментарите, да видите,, пациентите,, ви как ще се увеличат....!

Отговори
0 0
Лора

Лора

21.10.2020 | 21:06

По лесно е на такива, риалити живот...!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?