2374

Лична драма преобръща живота на Невена Коканова, намерила дъщеря си в... СНИМКА

Гените на Невена Коканова не текат във вените на дъщеря й Теодора Шарланджиева.

22 години след смъртта на актрисата стана ясно, че нейната единствена наследничка не й е биологично дете, а е била осиновена. Невена и съпругът й Любомир Шарланджиев не можели да имат дете поради здравословни причини от страна на актрисата. След множеството отчаяни опити чудото така и не се случило, а това все повече обезверявало Коканова, която мечтаела да бъде майка с цената на всичко.

Тя споделила за личната си драма с колежката си и близка приятелка Стоянка Мутафова, пред която разказвала, че ежедневно се измъчвала от мисълта, че не може да има дете. Заради фокуса си върху това се депресирала и отказвала дори главни роли. Именно Мутафова била първата, която подхвърлила идеята Невена и мъжът й да си осиновят дете. Първоначално тя се стъписала, защото не можела да си представи как ще реагира обществото.

В последствие обаче те решили да отидат в провинциален дом за сираци, където всъщност видели красивата Теодора и я поискали за свое дете. Когато детето поотраснало, започнали да умуват дали да й разкрият, че е осиновена. В крайна сметка решили да изчакат, за да не я травмират в пубертета. Една вечер обаче осмокласничката се прибрала вкъщи и казала, че знае всичко. И че ги обича като родни майка и баща. Оказало се, че "доброжелателката" е известна колежка на Невена, пише "Ретро".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?