1553

Лиа от "Ергенът" би рекорда - хвана гадже и се сгоди след няколко часа

Не си губи грам времето! Броени часове бяха нужни на последната изгонена от "Ергенът", 21-годишната Лиа, не само за да си хване гадже, но и да се сгоди.

След като не получи роза от Евгени, писателката на любовни романи от столицата публикува снимки в социалните мрежи, на които татуиран мачо я прегръща, а тя нежно целува ръката му.

"Засега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва", каза вече бившата ергенка и отбеляза, че двамата с новата й изгора са в Лондон.

Лиа е категорична, че е преживяла истинска метаморфоза по време на шоуто. "Когато влязох, имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче - Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа.

Всеки следобед да се грижа за него, да го карам по болници, да го храня и да тичам да наглеждам болната си прабаба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек - бившата ми детегледачка и най-близка баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама", разкрива душата си Лиа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?