4020

Лейди Гага се забърка в секс скандал

Лейди Гага се оказа подложена на жестоки критики и натиск да отмени плановете си да бъде домакин на моминското парти на сестра си в The Box на фона на дело за сексуален тормоз срещу клуба, пише Page Six.

Скандалният и дързък нощен клуб The Box — който е също толкова добре известен със своите скандални сценични представления, е съден от бивш служител, който твърди в съдебни документи от 2022 г., че мениджърите „нареждали и принуждавали жени сервитьорки, изпълнители и служители да се обличат провокативно и да пътуват из Ню Йорк, за да привлекат клиенти в заведението, където ще бъдат обслужвани със сексуални актове, наркотици и алкохол“.

Източници на изданието казаха, че екипът на Лейди Гага я е помолил да смени заведението, в което ще проведе моминското парти, за да избегне обществен линч.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Didier93

Didier93

29.04.2024 | 00:29

Добро утро, Идвам през този канал, за да ви разкажа за нашите предложения и услуги. Представител съм на финансова институция "МЕРЛИН ФИНАНС" в партньорство с pibank, която оперира на европейския континент и предлага финансови услуги на физически лица и фирми. По този начин, за вашата кола, вашата къща, вашия брак, консолидирането на вашите дългове, реализацията на вашите проекти, накратко за всички ваши финансови нужди по каквато и да е причина... Ние сме тук, за да ви помогнем чрез надежден, бърз и много достъпен . Обикновено начисляваме лихвен процент от 2%. Ако проявявате интерес, моля свържете се с нас: didierdf93@ gmail.com Удовлетворението на клиентите е нашата единствена възможност. на Ваше разположение

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?