4020

Лети на крилете на любовта: Глория не е на себе си от щастие

Глория и по-младият й избраник Добри празнуват една година от началото на връзката си. Двамата са се познавали и преди това, но на левента му се е наложило здравата да се потруди за сърцето на попфолк кралицата.

Миналото лято Гло и любимият й посетиха няколко романтични местенца в Европа. Именно тогава те се обявиха за двойка. Сега и топпевицата, и мъжът до нея вече са разбрали, като в един стар шлагер, "колко им струва годината обич". Още много години от същото!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
13 коментара
Bilbao

Bilbao

03.11.2023 | 19:28

Добре си пасват в секса, мисля, че това е причината, за да е с този мъж.

Отговори
1 0
Знаете

Знаете

02.11.2023 | 23:13

Момчето буа тая кова като у пуст геран

Отговори
3 1
Курчо

Курчо

02.11.2023 | 23:11

Тая распоре,,тина се трашлявеше за при на времето сега си плаща

Отговори
4 0
Долче и Гергана

Долче и Гергана

02.11.2023 | 23:07

Ейй това кур,,ве се неначекна

Отговори
6 0
ММА

ММА

02.11.2023 | 22:19

Предава послание до Принцесата заради която Дани Илиев зЪаряза гери никол, Принцесо Конър Макгрегър ти предава послание чрез мен " … защо се дърпаш и се правиш, че не разбираш, аз дори не те познавам, а нещо ми става от вътре като те видя, ще ми позволиш ли, да те целуна нежно, ох като те видя и за малко, да припадна сърцето ми се разтуптя силно...мислиш ли да оставиш другите момчета и да си с мен, искаш ли да танцуваш с мен аз, ще съм твоят Принц и ще те хвана нежно за ръцете, искам да съм с теб и да излизаме заедно навън". Конър тя не е като всички останли момичета те са обикновени, а тя е необикновена и спокойно, няма да кажеме на жена ти, че си хлътнал по наща Принцеса. Конър поне като идва до България успя ли да проследиш Принцесата, да се успокоиш малко като я видиш. Принцесо Конър те поздравява с това парче и ти изпраща много целувки Toploader - Dancing in the Moonlight (Official Lyric Video). А Людмил пита Конър, как щеше да реагираш, ако докато беше в дискотеките в България и Принцесата влезне? Конър преди няколко дни един друг ММА боец няма да казвам име, за да не се скарате искаше да отвлече Принцесата защото и той е лудо влюбен в нея и и извади оръжие и и каза: "идваш с мен за да си завинаги само мое гадже, а тя му каза, няма аз си тръгвам сама, а той и каза ако не дойдеш, ще те застрелям, а тя хаиде напрви го, а той няма защото те обичам" ти щеше ли много да ревнуваш ако тя беше приела предложението му да е негово гадже? А дали разбра че преди време Норман Парк заедно със Бекъм, Тайсън и Томи Фюри имаха план, как да отвлекат Принцесата, но от ГДБОП я спасиха и те, не успяха да я отвлекат. И не само те много ММА бойци и личности на много високо ниво из цял сявят я харесват, Принцесата е най-харесваната мацка. Конър Гледай като пак идваш в България, ако видиш някъде наща Принцеса, да не хванеш да припаднеш пак от кеф. Принцесо ММА Русия Китаец ни предаде да ти кажем "Кукличко където минеш има много горящи от любов мъжки сърца нали ;)"? Принцесо а Людмил пита защо не запознаеш Конър и Китаеца, за да си купонясват заедно по заведенията?

Отговори
1 0
Радва се

Радва се

02.11.2023 | 13:24

Че на тоя му е пораснал с 2 сънти етрац. От 3 сантима станал на 5.

Отговори
8 0
Един шофьор

Един шофьор

02.11.2023 | 12:41

На Гло оная и работа е станала като войнишко кепе!

Отговори
15 2
yuiyui

yuiyui

02.11.2023 | 10:34

Искате ли нови усещания в се.кса? Се.кс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба --=----> https://s4.lv/xbio

Отговори
1 5
Да е жива и здрава

Да е жива и здрава

02.11.2023 | 09:12

Тя жената вече е на години, има си пари, нека прави каквото й е на сърце. Няма лошо, ще му се порадва и ще го разкара. Тя умее да се грижи за семейството си.

Отговори
9 7
Масон

Масон

02.11.2023 | 08:54

Колко взима ЖИГОЛОТО за да е стая проста чалгарка 2-3 бона или хиляда лева и за бонус чукан..е на чалгопитек.

Отговори
18 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?