Следвайте ни

Лесен ден за Козирога, но трудности за няколко други зодии

viber icon

ОВЕН

Проявете решителност. Днес ще ви е необходима за да постигнете поставените си цели. Не захвърляйте започнатото и не оставяйте нищо недовършено. Дори и ако работата е скучна. Неща, които сте научили преди, ще ви бъдат от полза. Вечерта ще ви зарадва с неочаквани срещи и приятни новини отдалеч.  

ТЕЛЕЦ

Днес сте пълни с оригинални идеи, но не всички можете да реализирате веднага. Постарайте се да гледате на своите замисли критично и да ги оцените обективно. Не бива да губите време и енергия за безнадеждни проекти. Очаквайте и няколко примамливи предложения. 

БЛИЗНАЦИ

Дреболиите днес ще ви тревожат повече, отколкото е необходимо. Пазете здравето си, бъдете по-толерантни и не реагирайте остро на забележки. По-късно ще настъпи благоприятно време за работа и всякакви полезни занятия. Ще имате и възможност бързо да наваксате пропуснатото.

РАК

Нужна ви доста настойчивост, за да доведете всичко докрай. Обстоятелствата не винаги ще са благоприятни, затова не разчитайте да ви върви или пък да получите безкористна помощ. Трябва да се мобилизирате и да действате самостоятелно. Може да се появят и добри идеи. 

ЛЪВ

Днес сте съсредоточени и сериозно се отнасяте към решаването на всички въпроси. Особено бъдете внимателни в детайлите. На околните им допада вашият подход към делата. Ако ви е нужна помощ, ще я получите. Вечерта ще имате възможност да си отдъхнете.

ДЕВА

Да запазите самообладание днес, може да се окаже по-сложно, отколкото обикновено. Нервни сте и се сърдете за дреболии. Струва си да се съсредоточите върху работа, за която напоследък не ви е оставало време. Може да обсъдите ситуацията с близък и да потърсите съвет за решаването на някои проблеми.

ВЕЗНИ

Ярък и вдъхновяващ ден. Ще се радвате на благополучни съвпадения и срещи, които ще ви донесат отлични новини. В работата ще ви спори, а хора, които не са ви оценявали преди, днес ще променят своето мнение. Може да се появят идеи, реализацията на които, ще подобри значително вашия живот.

СКОРПИОН

В началото на деня трудно ще се разбирате с хората около вас. Ще сте подозрителни и ще се заяждате с другите даже и най-малките грешки. С времето позитивните тенденции ще нарастват и ще свършите доста полезна работа. Ще постигнете и своите цели, а ще помогнете и на близък.

СТРЕЛЕЦ 

Вие сте настоятелни, сериозни и внимателни. Отговорното ви държание ще се харесва и ще получите предложение за помощ и добри съвети. Важно е правилно да оцените силите си. Няма да ви е лесно да признаете, че не всичко зависи от вас. Но така ще избегнете грешките.

КОЗИРОГ

Лесен и успешен ден. Ще се справите с неща, които преди на са били по силите ви или сте смятали, че са прекалено сложни. Учите се от околните, не допускате сериозни грешки. Очакват ви приятни емоции и отлични новини. Вечерта случайно ще се срещнете с приятели.

ВОДОЛЕЙ 

Постарайте се да сте сериозни към всичко, с което се захванете днес. Не се поддавайте на мимолетни желания. Звездите са благосклонни към вас, но това не е повод да отлагате задачи или да се отнасяте пренебрецително към тях. Вечерта ви очакват добри новини, засягащи семейството ви. 

РИБИ

Не планирайте нищо важно за днес. По-добре е да съберете мислите си и да се настроите за сериозна работа. Ще научите нещо интересно или ще получите предложения, за които трябва да помислите по-дълго време. Вероятни са парични приходи – неголеми, но съвсем навременни. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?