4020

Лео Бианки поема по нов път

Нов живот очаква Лео Бианки, който през март стана на 50 години. Любимецът на зрителите и дългогодишната му половинка Лучия са в трескава подготовка на сватбата си.

Те се сгодиха след 20-годишна връзка и избраха емблематична дата за бракосъчетанието си - 6 юли, световният ден на целувката.

Венчавката ще се състои в италиански замък, като на нея ще присъстват само близките и приятелите им от Ботуша. Това обаче няма да бъде единственото сватбено тържество на двойката, тъй като след него ще направят такова и в у нас, където да се съберат и с българските си приятели, пише "Хотнюз".

Бъдещите младоженци споделят,  че най-развълнувани от предстоящата сватба били синовете им Матиа и Николо, които ги накарали най-сетне да подпишат официално. Близнаците бяха дълго чакани и очевидно въртят на малкия си пръст готвача. Когато един ден споделили, че всички други родители на съучениците им са официално женени, Лео и Лучия решили, че и за тях е време.

Младоженецът загрял за големия ден с купона за половин вековния си юбилей, на който събрал много свои български приятели. Единственият проблем дошъл от самия рожденик, който бил на антибиотик и не могъл да пие, но затова пък гостите здраво се почерпили. Бианки по принцип не употребява алкохол, след като в младежките си години злоупотребявал не само с питиетата, но и с дрогата.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?