Следвайте ни

Лекарката, ваксинирала здравния министър - топ красавица СНИМКИ

viber icon

Красивата перничанка д-р Анна Валериева е медикът, който вчера постави втората ваксина на здравния министър проф. Костадин Ангелов. Тя е алерголог в „Александровска болница“ в София, притежава сертификат за успешно положен европейски изпит по алергология и клинична имунология (сертификат на Европейската академия по алергология и клинична имунология и European Union of Medical Specialists, EAACI/UEMS, Munich 2018 г.) и е единственият специалист-алерголог в България, който успешно е положил този изпит до момента.

Булфото

Д-р Анна Валериева завършва медицина в Медицински университет – София през 2012 г. От октомври 2015 г. след успешен конкурс става и асистент-преподавател на студенти от 5-и курс медицина към Клиничния център по алергология, УМБАЛ “Александровска”. От септември 2019 г. след конкурс става главен асистент към Катедра по алергология, Медицински университет – София, УМБАЛ “Александровска”. Преди да постави втората ваксина на министър Ангелов, д-р Валериева му направила необходимия преглед.

Тя е дъщеря на хирурга от пернишката МБАЛ „Рахила Ангелова“ д-р Валери Димитров и на стоматоложката Петка Дилянова, уточнява struma.bg. Д-р Анна Валериева Д-р Валериева, която стажува след завършване на университета в пернишката болница, е обявена за най-красивата лекарка в България. Има и сестра, която също е лекар.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Лили

Лили

19.01.2021 | 22:36

Ех, Марица, Марица, нямате ли новини бре хора...

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай