1553
Следвайте ни

Легендарната Пепа Секса: Мятаха ме на джипа и..

viber icon

Пепа нахлу с гръм и трясък във фолка с песента си „Синя прашка”, а това се случи преди повече от 18 години. След това обаче тя сама пожела да излезе от светлината на прожекторите и сякаш изчезна. За прозвището си „Секса“, с което стана известна преди години, казва че няма нищо да я определят така.

„Просто с годините, когато вече издадох музика и в Сърбия, станах Пепа Петрова и оттам полека започнаха да го отсяват, а и малката порасна… Не че й пука, тя е супер отворен човек, интелигентен, но то си отшумя с времето. Може би по -млада по-сексапилна, сега вече само сексапилна“ – споделя тя.

Днес Пепа вече е съвсем друга жена, която си изкарва прехраната в чужбина, където е заедно с дъщеря си. След тежък период в живота си и депресия, буквално за две седмици е взела решение да напусне страната.

„Живея в Швейцария заради бъдещото образование на моето дете“ – призна тя в интервю за Нова тв. Певицата не е забравила събитията и хората, които белязаха българския преход. За големия си хит „Синя прашка“ разказва, че през годините й е донесъл големи печалби.

„Спечелих доста пари навремето. Никой не е разчитал на хонорари или на заплата, ние сме взимали „на черно“, понеже договори за певици нямаше. По 15, по 20, по 30 лева на ръка на вечер хонорар. А иначе бяхме от 13 до 15 човека оркестър и беше наистина жива музика.

Ние сме изкарвали и по 10, и по 15, и по 20 хиляди лева на вечер. Свършвахме в заведенията и продължавахме. Събираха ни по джиповете и по частните вили продължавахме, и там пари… И ние не знаехме вече какво да ги правим… т.е. знаехме де, аз апартамент си купих.

Години си ме храни и сега си ме храни, където изляза винаги с нея ми се радват /б.а. „Синя прашка“/. Каквото съм си заработвала, това съм си влагала, но по размера на моя джоб. Доста пари сме харчили за какво ли не“, спомня си чалга звездата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Само гледайте!

Само гледайте!

08.01.2022 | 22:53

И тая ще реве за държавна пенсия след някоя и друга година!

Отговори
10 0
ЛЕСНИ ПАРИ

ЛЕСНИ ПАРИ

08.01.2022 | 22:35

Се вадят не с прашка а без.

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?