Следвайте ни

Легендарна поп фолк певица на ръба на оцеляването, продава сандвичи

viber icon

Една от пионерките в чалгата, Снежина, от култовия дует с Марко, едва свързва двата края.

"Обезверена съм от новото затваряне. На ръба на оцеляването съм. Но не само аз. Всеки приятел и познат с бизнес се пита какво ще прави. Започнах работа в цех за сандвичи при мои приятели. Вече месец съм там и се пренастройвам от досегашната нощна работа на труд през деня", споделя самата ретро звезда.

Тя работи две седмици в механа столичния квартал "Гевгелийски" след отваряне на заведението в началото на март, когато научава, че катинарът на заведението ще хлопне заради новото разрастване на ковид кризата.

"Почти всички мои колеги са се хванали на друга работа. Много певици станаха брокери, помагат за счетоводството, 60% от колегите са таксиметрови шофьори. Никой не е отишъл да проси пари. Накъде да поемеш в такъв момент, като цял живот си се занимавал с музика",  разсъждава певицата, цитирана от столичен ежедневник. 

Коментари (13)

Raptor

Raptor

19.03.2021 | 23:52

Пандемията нанесе щети,но и свърши доста работа.Промени обществото и научи повечето хора на смиреност.Напомни за човешки ценности,за които бяхме позабравили.Простичкия и подреден начин на живот и общуването, съчетано с взаимна помощ,са важни за оцеляването.Май ни прави повече хора и ни подсеща ,че сме кривнали от правия път.Явява се един вид корекция на обществата и ни припомня,че живота е висше благо и е уникален във вселената.

Отговори
1 1
Ццц

Ццц

19.03.2021 | 22:15

Като чуя чалга певица, фурия или плеймейтка, знам че е скъпо платена каУрва и като попрехвърлят годините и се обезценят реват за пари от държавата. Аз от моите данъци Не съм съгласен да се плаща на чагарите и стотинка!

Отговори
3 0
Динозавър Карабаджаков

Динозавър Карабаджаков

19.03.2021 | 19:15

БИВШ ШЕФ НА КРИМИНАЛНИЯ ОТДЕЛ НА ОПУ РАБОТИ КАТО ОХРАНИТЕЛ В МАЛЪК БАНКОВ КЛОН, ЦЯЛ ДЕН ПРАВ, ПОСРЕЩА И ИЗЗПРАЩА-ПЪЛНО КУКУРИГУ-СЪДБА. ТОЙ ПОНЕ Е ПЕНСИОНЕР....

Отговори
6 0
Карагеро

Карагеро

19.03.2021 | 19:11

Никой на другия не вярва настанаха такива времена ,че и на х..я вяра да нямаш

Отговори
6 0
Сигутура Накура

Сигутура Накура

19.03.2021 | 15:46

На мен израза "пионер в чалгата" ми звучи нещо подобно на "космонавт в кочината" - не звучи нещо?! В кочината има прасета, в чалгата да не казвам!

Отговори
15 2
Кънчо Путкодеров

Кънчо Путкодеров

19.03.2021 | 14:35

Голяма легенда нема що

Отговори
17 0
Щурчо

Щурчо

19.03.2021 | 12:34

каква е тази световно неизвестна Снежина??!! И кви са тези пишман певици, гдето като трябва да плащат данъци се скатават а сега надават кански рев държавата да им удря по един пръст!!!

Отговори
35 5
Пак ли?

Пак ли?

19.03.2021 | 12:11

Това нали го въртяхме вчера?! Сега с две нови снимки в добавка и пак дела и документи на Снежина :( Изнервям се на хора, които могат да се облагодетелстват в добри времена всячески, но закъсат ли - държавата да ги спасява! Колко осигуровки е платила дамата?! Била издала не знам колко албума - с каква стойност (и възпитателна, морална, и икономическа)?! Много ли е страшно да смениш професията си? Била работела в цех за колбаси. Ми, чудесно! И вчера го казах, днес пак: нашата чистачка беше учителка с дългогодишен стаж, която за да си докара 100 лева над мизерната пенсия ни бършеше тоалетните и чистеше кошчетата. Това достойно ли е?! Това защо се допуска?! Даскалите като станат чистачи, е бал съм ти селските певачки!

Отговори
46 2
Нина

Нина

19.03.2021 | 12:11

Срамна работа няма.Стига да ти се работи.. И коя е тази Снежина?

Отговори
40 1
Георги

Георги

19.03.2021 | 09:55

Всичките беди на страната ни започнаха с насаждането на чалгатаи не се учудвам че многотиражка като ,,Марица,, я пропагандира.

Отговори
33 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?