49

Лее сълзи по Петканов ли? Богданска задигнала мъжа на известна поп фолк певица

Анелия е сложила край на отношенията си с гаджето си бизнесмен, след като научила, че се среща с друга популярна личност.
 
Фолк певицата и заможният българин въртят любов от почти година, но отношенията им са на приливи и отливи. Непрекъснато се разделят, а след това се събират. Чалга фурията сложила окончателно край на връзката им, след като разбрала, че той кръшка с прясно разведената Алекс Петканова. Приятели на Анелия й докладвали, че възлюбеният й много често се среща с Петканова. Това ядосало много певицата, която първо се обадила по телефона на известната инфлуенсърка и й вдигнала бесен скандал. Петканова се оправдала, че не е знаела за връзката на Анелия с бизнесмена и че двамата всъщност се срещали като приятели.

Думите на Алекс по никакъв начин не смекчили тона и яростта на Анелия, която преди време й плащаше, за да й рекламира дрехите от нейния бранд. Изпълнителката на "Генерал" сложила край на приятелството с Петканова, а след това вдигнала скандал и на гаджето си, като категорично му заявила, че това е последната капка и търпението й се е изчерпало, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Хвани

Хвани

20.09.2022 | 08:37

едната и удари другата. Боклуци, приличащи на мъже.

Отговори
12 0
ТОТЬО

ТОТЬО

19.09.2022 | 17:28

До кога ще ни занимавате с кур__та?

Отговори
14 0
Иван

Иван

19.09.2022 | 16:20

Аз викам тройка са си правили, а то..

Отговори
10 0
Митко Чугуна

Митко Чугуна

19.09.2022 | 12:59

А кога ще се влюбят в един шлосер.Бизнесмени много,а шлосери няма

Отговори
30 1

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?