2374

Лазят им по нервите: Най-одумваната тройка от "Ергенът" обяви война на хейтърите СНИМКИ

Три участнички в „Ергенът“ обявиха война на хейтърите, които ги атакуват непрестанно.

От финала на „Ергенът“ измина точно един месец, но страстите и коментарите около участниците в него не спират да вълнуват медиите и социалните мрежи. Три от най-одумваните кандидатки за сърцето на Виктор Стоянов се сближиха доста по време на риалитито и поддържат отлични отношения и извън него. Става дума за победителката Виктория Капитонова, нейната подгласничка Дениз Хайрула и Людмила Костадинова, която завърши на пето място.

Трите публикуваха клипче в Инстаграм, което е насочено срещу хората, които отправят лоши коментари и мнения за тях. На клипче, на което са трите, те са написали: „Ако взимахме по 1 лев всеки път когато получим поредния хейтърски коментар, щяхме да имаме Money, money, money (бел.а звучи парчето на АББА с това заглавие, което в превод на български означава „Пари, пари, пари“).

Трите бяха „партия“ в риалитито и винаги се изправяха заедно в конфликтите срещу Александра Гърдева. Капитонова и Хайрула често пускат снимки заедно извън формата, като почти всеки път предизвикват много коментари на последователите си в социалните мрежи, пише сайтът vihrogon.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Някой

Някой

22.06.2022 | 15:17

Абе престанете, одумвсни били, никой не иска да ги чуе, а и те маймуни, стига с тази глупост вече. По голям буламач в ефира от 30 години не е имало.

Отговори
11 0
Буца

Буца

22.06.2022 | 08:17

Участвали в някакво дебилно шоу и вече се мислят за нещо . Що не се скриете някъде не ставате за нищо.

Отговори
4 0
Критик

Критик

21.06.2022 | 21:50

Каква война цяла стран ги видя колко с " интелегентни " колко са напомпани със силикон и тъпо самочуствие. Да вземат да се скрият някъде и да си траят .

Отговори
6 0
Срам

Срам

21.06.2022 | 07:53

Милиарди години еволюция и накрая Виктория Дениз и Любмила ????

Отговори
5 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?