1553

Лъвовете да не бързат с харчове, изненади за Везните

Телците могат да разрешат финансови въпроси, Раците да бъдат спокойни

ОВЕН

Днес трябва да разчитате основно на здравия си разум и да следвате целите, които сте си поставили. Не бива да се отказвате от това, което сте започнали, защото нещо не се е случило както го искате. Може да постигнете забележим успех там, където са необходими изобретателност и креативност.

 

ТЕЛЕЦ

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Когато става въпрос за пари, може да разчитате на собствения си опит и здравия си разум, и нямате нужда от нечии съвети. Вероятни са приятни запознанства, в които ще намерите не само съюзници, но и нови приятели.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят е подходящ за срещи с хора, чиито възгледи и интереси са много различни от вашите. Те ще ви помогнат да погледнете по различен начин на проблеми, които ви тревожат отдавна. Възможна е покана за романтична вечер. Новите отношения ще се развиват бързо и може да се окажете неподготвени затова.

РАК

Денят ще е доста забързан, но сериозни проблеми няма да възникнат. Сутрешните пътувания или преговорите с хора, дошли отдалеч ще бъдат успешни и ще имат дълготрайни последствия. След обяд ще бъдете по-емоционални и прекалено ще се тревожите, но ще получите необходимата ви подкрепа.

 

ЛЪВ

Звездите днес ще ви подкрепят и много от вас ще успеят да свършат повече неща, отколкото са планирали, защото няма да губят време в приказки и дълги спорове. Вероятни са парични постъпления. Не бързайте да ги харчите. Тези средства могат да бъдат полезни за нещо важно по късно.

 

ДЕВА

Едва ли ще успеете да избегнете разногласията днес, както в работата, така и у дома. Въпреки това няма да се стигне до сериозни конфликти и определено ще намерите решение, което ще се хареса на всички. За семейните от вас следобедът обещава добри новини.

 

ВЕЗНИ

Ден пълен с обрати, през който ще има необичайни случки, изненадващи съвпадения и срещи, които ще ви направят силно впечатление. Едно от тези събития ще ви подскаже накъде да продължите и ще отбележи началото на забележими промени в живота ви.

 

СКОРПИОН

Късметът ще ви съпътства през целия ден, така че се възползвайте от това и приключете с най-неприятните си задачи. Следобедът е чудесно време за общуване. Както деловите, така и личните срещи ще вървят добре. Бързо ще се разбирате с различни хора и лесно ще се договаряте с тях за съвместни действия.

 

СТРЕЛЕЦ

Очаква ви делови ден, през който ще имате възможност да сключите изгодни сделки или да закупите неща, които търсите от дълго време. В следобедните часове са възможни интересни предложения както от бизнес, така и от лично естество. Интуицията ще ви подскаже как да им отговорите.

 

КОЗИРОГ

Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. В тази сфера няма да сгрешите и да изпуснете нищо от поглед. Трябва да внимаване на кого споделяте и какво. Не всички хора около вас ще бъдат доброжелателни. Свободното си време може да използвате за закупуване на неща, с които да зарадвате любимите си хора.

 

ВОДОЛЕЙ

Ден за по-лека и не толкова отговорна работа. Смяната на обстановката ще е особено полезна за тези от вас, които са уморени от натрупаните задачи, отегчени са и това ги е направило по-раздразнителни. Както планираните, така и решените в последния момент пътувания ще се окажат добра алтернатива за почивка.

 

РИБИ

Днес бързо ще намерите начин да преодолеете неприятните моменти и да получите подкрепа навреме, ако имате нужда. Вероятни са неочаквани срещи, на които няма да е необходимо да полагате усилия, за да направите добро впечатление. Новите познати, веднага ще ви харесат.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?