1553

Лъвът удря джакпота, неочакван проблем съсипва Близнаците

Вижте какво са Ви приготвили звездите през днешния ден.

ОВЕН

Заради всякакви недоразумения днес ще преживявате случващото се повече от обикновено. Възможни са дребни трудности или злощастни съвпадения. Всичко това ще ви кара да се чувствате напрегнати и неудовлетворени. Ако проявите търпение и запазите самообладание, тези емоции скоро ще останат в миналото.

ТЕЛЕЦ

Няма нужда да бързате. Денят е подходящ за подреждане, завършване на започнатото и решаване на някои организационни въпроси. Възможно е да се наложи да се върнете към някои стари проблеми. Ще се справите добре с тях. Ще получите не само полезни съвети, но и интересни предложения.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете търпеливи. Това ще ви бъде полезно при решаване на всякакви работни проблеми. Няма да е лесно да се договорите за съвместни действия не само с нови партньори, но и с хора, с които сте си сътрудничили преди. Особено трудно ще бъде на тези от вас, които дори в деловата сфера разчитат на емоциите си.

РАК

Очаква ви неспокоен ден. Ще трябва да се решите няколко работни въпроса наведнъж, а и домакинските задължения ще изискват внимание. Не са изключени неочаквани посещения или срещи, заради които ще трябва да промените плановете си. Възможни са и непланирани разходи.

ЛЪВ

Ако не губите време, ще направите полезни неща не само за себе си, но и за другите. Много от вашите начинания днес ще бъдат придружени от късмет. Благодарение на подкрепата на звездите ще постигнете по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Може да намерите и нов източник на доходи.

ДЕВА

Съсредоточете се върху работата. Именно в деловата сфера влиянието на положителните тенденции днес ще бъде особено силно и ще постигнете забележителни успехи. Ще стане много по-лесно да се разбирате с хората около вас, а тези, които са ви подценявали, ще ви предложат сътрудничество.

ВЕЗНИ

Бъдете упорити. Без това днес едва ли ще успеете да се справите. Дори обичайните неща ще изглеждат неочаквано трудни. Разчитайте предимно на собствените си сили. Така ще постигнете целтите си по-бързо. Денят е подходящ за работа с документи или държавни организации.

СКОРПИОН

Върнете се към проблемите, с които не сте могли да се справите преди. Най-вероятно днес ще може да ги разрешите. Много от вас ще трябва да подхождат творчески към ежедневните си задачи. Такива представители на знака ще открият възможности, от които веднага да се възползват.

СТРЕЛЕЦ

Вслушайте се в интуицията си. Именно тя ще ви помогне да успеете днес. Вероятен е напредък по проект, за който сте положили много усилия. Може да се обърнете към стари съюзници за съвет или подкрепа, за да го довършите. Следобед е по-добре да не планирате нищо важно.

КОЗИРОГ

Денят обещава напредък в сериозни дела и успешна реализация на някои важни проекти. По-добре е да не се разсейвате от дреболии, а да се съсредоточите върху най-значимите от вашите цели. Избирайте внимателно съюзниците си. Днес ще има много хора, които искат да ви подкрепят, но не всички ще бъдат доброжелателни.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще реагирате особено остро на всякакви коментари по ваш адрес. Ще бъде трудно да не се разстроите от критика, дори ако разберете, че е неоснователна. Опитайте се да общувате повече с тези, които ви подкрепят и винаги намирайте причина да ги похвалите или да кажете нещо хубаво в тяхна полза.

РИБИ

Очаква ви наситен със събития ден. Най-вероятно ще трябва да правите няколко неща едновременно. Хората около вас ще ви създават повече трудности, вместо да ви помагат. Но ще се справите с всички изпитания и ще запазите доброто си настроение. Денят е подходящ за делови преговори.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?