Следвайте ни

Лъвът най-после успява, Скорпионът се урежда с нечакано предложение

viber icon

Овен

Ако искате нещо да получите, трябва да проявите инициативност. Слушайте внимателно и преценяйте добре действията си. Денят е подходящ за самооценка. Някой близък ще ви попита за съвет. Дори мнението ви да е негативно, бъдете искрени. Ако имате възможност – пътувайте.

Телец

Днешните ви ангажименти са свързани с дома. Имате много задачи, затова се организирайте, без да обръщате внимание на коментарите на близките си. Отделете време и за почивка. Насладете се на хобито си и обмислете някои бъдещи планове и идеи.

Близнаци

Имате твърде много притеснения, които се отразяват негативно на поведението ви. Грижете се за нервната си система. Споделете с близките тревогите си и заедно се опитайте да намерите най-добрите решения. След разговора ще сте по-спокойни. Ще получите интересна новина.

Рак

Днес ще заложите на взаимоотношения си с близките. Ще обсъдите важни проблеми и ще разгледате различните гледни точки. Имате възможност да прегледате и финансите си. Направете бюджет за следващата седмица и се придържайте към него. Неочаквано посещение ще обърка плановете ви за вечерта.

Лъв

Днес ще постигнете напредък в някой личен проект, който ще подобри настроението ви. Почивен ден е, не се преуморявайте – и през седмицата сте работили твърде много. Намерете време за хобито си. Погрижете се за здравето си – спазването на хранителен режим ще ви се отрази добре.

Дева                                           

Очаква ви спокоен и релаксиращ почивен ден. Отскоро имате желание да направите голяма промяна в дома си. Започнете подготовката затова, определете си бюджета. Потърсете мнението и на близките си – ще получите интересни предложения. Ако имате възможност пътувайте. 

Везни

Днес ще имате много добро разбиране към всичко, което се случва. Ще обръщате внимание на детайлите, което ще ви помогне да намерите това, което търсите. Обстановката у дома ще е напрегната. Ако желаете време насаме, излезте на разходка. Това ще ви помогне да подредите мислите си.

Скорпион

Ден за финансова равносметка. Каквото и да правите днес,  винаги ще стигате до извода, че имате нужда да спестявате повече пари. Трябва да съставете бюджетен план за следващите дни и стриктно да се придържате към него. Ще получите предложение за посещение на събитие.

Стрелец

Обичате да поемате рискове и да взимате спонтанни решения, но днес е по-добре да изчакате някакво развитие на ситуацията. Понякога е добре просто да спрете за малко. В делови план – денят ще е благоприятен. Ще имате възможност да приемете материално изгодно предложение.

Козирог

Днес ще се запознаете с хора, с които ще намерите общи интереси и затова бързо ще се сприятелите. Ще научите много неща по тема, която не ви е вълнувала особено и това ще възбуди любопитството ви. Обърнете внимание на близките си – някой ще има нужда от помощта ви.

Водолей

Инстинктът ви подсказва, че ви предстои голяма промяна в личен план. Ще прекарате време насаме и ще помислите за рисковете и възможностите, до които се доведе тя.  Покана за среща ще ви изненада. Излезте с приятели и се забавлявайте – имате нужда от развлечение.

Риби

Ден за решения. Наскоро сте получили мечтаната си възможност за развитие и днес имате време да помислите дали да я приемете или не. Мнението и съветите на близките ви са много важни, но най-голямо значение имат вашето желание и инстинкт. Доверете се на тях.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?