49

Латинка Петрова призна, че е изневерила на мъжа си

Голямата българска актриса Латинка Петрова призна, че е изневерявала на мъжа си. Тази своя изповед тя направи в предаването на Мон Дьо по Нова телевизия.

В откровено интервю тя говори за трудните и хубавите моменти от живота й.

"Бях виновна. Може би на мен трябваше да ми се прости. Бях виновна. Изневяра. Така се случи. Нямам обяснение. Така се случи. Много е тъжно. След като сто пъти си се врекъл, то като че ли беше от някаква вътрешна злоба или егоизъм козирожки. Но на мен трябваше да се прости. Не умеех да играя добре, не умеех да лъжа".

"Защо ми беше нужно? Но си казах - те са подредени картите някъде извън мен. Няма прошка за такова нещо", казва още тя. И признава, че е разказала на съпруга си всичко, а той й казал: "Този човек е много загубен, щом тебе е изпуснал". Къде ме върнахте, Господи", казва емоционално Латинка Петрова.

„Все още не съм завършила автопортрета си. Знам, че съм родена за тази професия. Прякорът ми – Лоти, дойде от Невена Коканова. Тя ми казваше Лотхен, а в театъра започнаха да ме наричат Лоти. Ще напусна сцената, когато нямам послание за останалите”, сподели Латинка Петрова. По думите й един от минусите й е, че не умее да прощава предателства.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Гого

Гого

19.03.2023 | 23:02

То и личи каква е:освен ментално болна,че и к**а

Отговори
3 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?