Следвайте ни

Латинка Петрова минала през ада зараби липса на места в болниците

viber icon

Легендарната актриса Латинка Петрова била на косъм от смъртта с много тежък COVID-19, който борила в домашна обстановка заради липса на места в болниците.

Две лечебни заведения отказали да приемат вечната усмивка на българското кино и театър, което я принудило в продължение на 2 седмици да се справя, както може със заразата сама.

"Ужасяваща работа беше. Буквално преминах през ада. Първите два-три дни беше тежко, но поносимо. И изведнъж се влоших. Едва стоях на краката си, чувствах се изключително отпаднала. Направих си тест и той се оказа положителен. В болниците, в които потърсих помощ, ми казаха, че не могат да ме приемат", защото нямали места, и ми беше назначено домашно лечение", разказва Латинка.

Преди нея вируса в дома им донесъл мъжът й. Той извадил късмет и бил приет на лечение в "Токуда".

Докато актрисата се борила с короната, за нея се грижели дъщеря й зет й, които и доставяли храна и медикаменти до входната врата. 

"Вече се чувствам по-добре и направо не искам да се сещам на какво тежко изпитание бях подложена. Искам да кажа на хората да се пазят много, защото това е невероятна напаст", оплака се Лоти пред столичен всекидневник. 

Сега ветеранката ще провери какво количества антитела има в организма си и чак след известно време ще мисли коя ваксина да си постави, show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?