Следвайте ни

Лъснаха шокиращи тайни от ученическите години на Мелания Тръмп

viber icon

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп изобщо не е била популярна в ученическите си години. Това става ясно от книгата на журналистката от CNN Кейт Банет "Free, Melania".

Банет подробно разказва за трудностите, с които Мелания се е сблъскала по време на обучението си, каква ученичка е била и как е общувала със съучениците си.  

Бъдещата първа дама на Америка израства в словенския град Севница. На 16 години започва да учи във Висшето училище за дизайн и фотография в Любляна.

За да влезе в техникума, Мелания е трябвало да издържи сложните приемни изпити. Тъй като училището бил единственото с подобни специалности, всеки ден бъдещата госпожа Тръмп е пътувала с влак до столицата, за да посещава учебните занятия.  

Малката Мелания (с жълтата рокля) с приятели

Съученичка на Мелания твърди, че в ученическите си години тя е била мило и простовато момиче, което се хвърлило с главата напред да изучава моден дизайн.

Тя била усърдна ученичка и много от съучениците й я смятали за скучен зубър. Общувала много малко с другите деца, защото винаги бързала да хване влака и да се прибере у дома.

Това до известна степен я изолирало от социалния живот, но пък я научило на отговорност. 

Мелания не била от онези, които променят графика си, за да пият кафе, никога не закъснявала прекалено много и винаги се придържала към собствените си правила.

Мелания (най-вдясно) със сестра си Инес и приятелка

След година на пътуване, родителите й наели малък апартамент за нея и сестра й Инес в Любляна. По-големият й брат също започнал да учи в столицата.

Майка им ги посещавала през уикендите, а баща им оставал да спи при тях, когато идвал в града по работа.

Бъдещата първа дама (в средата) със съучениците си

Журналистката Кейт Бенет пише още, че сестрите "не са правили шумни партита и почти не са имали близки приятели".

jenata.blitz.bg

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?