49

Лъсна sugar daddy-то на Капитонова от "Ергенът", ето как се издаде СНИМКА

Виктория Капитонова от "Ергенът" не крие, че е меркантилна, обича скъпите подаръци и за нея те са много важни, което изобщо не е изненада. Полезната блогърка, както сама се е назовала, учи последователите си как да привличат парите. Явно с някакви женски номера, защото тя ги привлича така, смятат някои потребители в нета.Мацката обаче качи невинен влог в Youtube, в който показва не особено интересни неща. Във въпросното видео Виктория показва и пътешествието си до Будапеща, където не е била сама. Рускинята не един път е казвала, че няма да разкрие никога детайли от личния си живот.
 
Инфлуенсърката не е пропуснала да отиде в New York Coffee в Будапеща, където е похапнала вкусни изкушения. Именно в този миг наблюдателни потребителки ни алармираха, че в отражението на стъклената масичка има нещо съмнително. Вижда се ясно мъжки силует, който е изглежда е на сериозна възраст. "Той е sugar daddy-то на рускинята Капитонова", твърди източник, пожелал анонимност. Ние обаче няма как да потвърдим достоверността на това твърдение, застрахова се vbox7.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Сийка Симова

Сийка Симова

05.05.2022 | 16:00

Крюела Девил

Отговори
1 0
Този

Този

05.05.2022 | 13:33

бобър си е чиста руска прос.титутка.

Отговори
4 0
Критик

Критик

05.05.2022 | 13:20

Не само парите са важни . За тази може да са важни . Но по важен е човека . Какво обича , харесва , любима музика , книги ,хобита не колко пари изкарва . Тази златотърсачка учи другите да не работят и да търсят богатия балък.

Отговори
8 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?