Следвайте ни

Лъсна сензационна истина за сериала "Братя" СНИМКИ

viber icon

Мразят ли се двамата братя от едноименния сериал по Нова телевизия и в реалния живот? Отговорът даде актьорът Владимир Михайлов, който се превърна в истинска сензация покрай главната си роля в сериала. Той благодари емоционално на своя екранен брат Калин Врачански за съвместната им работа във филма, пише Lupa.bg.

"Не се случва всеки ден да ти се случи такова приключение като сериала "Братя" и е много важно с кого ще го споделиш. А като се налага и да си партнираш с някого толкова дълго и на толкова нива, това се оказва най-важното, кой е човекът до теб. Искам да изкажа едно огромно "Благодаря!" на един човек, на когото винаги съм се възхищавал за таланта, отдадеността и професионализма, а сега разбрах, че той е и много повече от един голям професионалист... Калин Врачански е човекът, който беше до мен през цялото време, винаги готов да помогне за всичко, от което имам нужда; който се нагърби с по-трудната роля; без когото моят персонаж не би бил това, което е; човекът, който отстъпи назад, за да ми даде прожектора и то без да се афишира, без думи; истинският по-голям брат, който винаги ще те пази. Калински, благодаря ти за всичко, братле!", сподели Владо Михайлов във фейсбук, като публикува и няколко кадъра от снимачната площадка.

Макар че в "Братя" двамата братя Владимир Михайлов и Калин Врачански са врагове и се борят за любовта на една жена - Лора (в ролята успешно се превъплъщава Йоанна Темелкова), в живота актьорите са добри приятели. Още с първите серии "Братя" предизвика интереса на зрителите с динамичния сюжет и добрата актьорска игра. За нула време кримката събра десетки хиляди фенове във фейсбук, които разпалено и емоционално коментират всяка стъпка на героите. 

Владимир Михайлов, който е солист на Софийската опера и на Музикалния театър, тук влезе в образа на чаровния, но безскрупулен бизнесмен Денис Топал, чието истинско име е Драгомир Донков. В миналото героят на Владо е бил силно емоционален и топъл човек, вярвал е искрено в любовта, но тежки събития го преобръщат и изваждат на показ тъмната му страна. Систематично, търпеливо и хладнокръвно гони целите си. Зад фасадата на харизматичния чаровник се крие циничен и безскрупулен, отмъстителен и манипулативен човек, който предвижда действията на околните с няколко хода напред. Обича усещането за власт и я търси под всякаква форма. Доставя му удоволствие да покорява и жените, наслаждава се на моментите, когато ги притежава и подчинява. Безмилостен към чувствата на околните, той е обсебен от желанието да отмъсти за всичко, което е преживял.  

Калин Врачански, който отдавна е известен със своите силни роли в театъра, е в ролята на Борис Донков - следовател - брат на Драго и съпруг на Лора, жената, към която се стреми и Денис. Борис е принципен, отговорен, верен, смел и добре организиран работохолик с вроден усет към детайла. Всички тези качества водят към повишение в службата. Следователят от ГДБОП обича да държи всичко под контрол. За него, да преследва и залавя престъпници, е не просто професия, а кауза. С полицейската работа се опитва да изкупи грешките на младостта. Голяма опора в живота му е съпругата му Лора, която той много обича. 

Зад маската на топ ченгето-герой, обаче, се крият страхове от тъмно минало, което той не може да забрави и което ще преобърне живота му завинаги. Най-ожесточената битка на Борис е предимно вътрешна – с гнева и вината, със собствените слабости. Борис отчаяно преследва истината и търси мир със себе си, заради което ще измине много трънлив път от изпитания.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?