Следвайте ни

Лъсна мистерията в "Маскираният певец"! Разкриха кой се спотайва под костюма на Светлината

viber icon

Падна една от най-големите мистерии в шоуто за имитации по Нова телевизия "Маскираният певец".

Вдъхновените изпълнения на Светлината се оказаха дело на певеца Стефан Илчев, който успяваше да заблуди всички повече от месец. Последното му изпълнение на сцената се оказа това на "La Luna", след което му се наложи да си свали маската.

"Много е трудно да се криеш. Особено след като имаше предположения, че съм жена. Затова трябваше да продължа с женските образи, за да заблудя всички максимално много", сподели с вълнение малко след това изпълнителят.

За първи път на сцената на предаването зрителите видяха и две от любимите си маски от предходния сезон – Кукерът и Гарванът. След блестящите изпълнения маските веднага паднаха, а зад тях се оказаха обичаните Славин Славчев и Драго Драганов.

"Усещането на тази сцена е изключително и е трудно да се опише! Много е вълнуващо!", каза Славин Славчев, който носеше внушителния костюм на победителя от предходния сезон – Гарванът, но тази вечер бе категорично разпознат от Алекс Раева, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Някой

Някой

18.10.2020 | 17:39

Еврика! Марица ааааа, то тайната късна още снощи. А не преди 7 часа. Сверявайте си и фото.

Отговори
0 0
мхм

мхм

18.10.2020 | 10:36

М.алоумни предавания с м.алоумни водещи, ма.лоумно жури и още по-ма.лоумни участници... Какво остава да кажем за публиката, която ги гледа... Копаем под дъното и то отдавна сме почнали!!!

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?