46

Лъсна истината за развода на Краси Радков и Станислава

„Какъв развод с Краси? Глупости! Семейството ни е пълно.“ Така красивата журналистка и водеща Станислава Генчева опроверга плъзналите слухове за развод със съпруга й - актьорът Краси Радков.

Според медиите двамата са разделени още от лятотo, след като били засечени на различни места повече от две седмици - Генчева на екскурзия с колеги, Краси в Лозенец в мъжка компания.

„Няма раздяла между двамата, имат си Теодор, на когото много се радват и се редуват в грижите по него. Краси и Стаси винаги са били много свободолюбиво семейство и всеки в семейството си има своите ангажименти”, твърди близка до двамата, която често е в компанията на актьора.

Според нея мине се не мине, и все разделят комика и жена му, като това не са единствените писания, които не са верни. „То не беше, че тя не може да има дете, то не беше, че го бие и е ревнива, че го пази от други жени, смешки. Стаси обаче не обръща внимание, тя е над тези неща“, смее се познатата на Радков.

Самият той на всеослушание преди година-две призна: „Ние нямаме проблем да имаме дете, няма и да осиновяваме, но не знам защо хората толкова се вълнуват от личния ни живот, какво ги бърка тях“, учуден бе екранният Гацо Бацов.

Самата Стаси продължава да работи в агенцията за тържества, която има. На някои от събитията тя дори е водеща, а Краси продължава да работи в „Шоуто на Слави“ и играе в Сатирата, пише „България Днес“.

„Толкова години с жена ми сме се напаснали. Тя е най-хубавото нещо, което ми се е случило в живота“, сподели комикът на 10-ата годишнина от сватбата си, която отпразнува с колеги и приятели.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
6 коментара
Алито

Алито

18.01.2022 | 13:15

А пък тези от бгтол са страшни кожодери,няма ли кой да ги спре ,за една чертичка дето била грешна ме глобиха 210 лева щот съм минал през три поста,3×70 =210 лева.Проверих в шел,на монитора нямам грешка,но бгтол системата откъде я изкара не знам,и ако не платя в 14 дневен срок, скача глобата със 100 лв,баси и лихвите дето ги имат в бгтол и навсякъде,освен в банките,където имат лихви 0.0000 и незнам си колко!!!!!!!!

Отговори
5 3
Алито

Алито

18.01.2022 | 13:04

Еее да си дойдем на думата,тоз чалгар краси рядков какъв комик е той е смешник,абе кой ги провъзгласява тези артисти,комици,професори и тем подобни,гледайте в момента повторение на ,,комиците,, по бтв,ама тъпотия отвсякъде,ама такавачалгария струи,че чак ме е яд да гледам,направо простотия и колко публика имат и публиката се кефи на тъпотията дето я ръсят!!!!!!!!

Отговори
7 11
Тази

Тази

18.01.2022 | 11:37

е селска пръчка, а той поне има талант. Да се спасява овреме.

Отговори
10 2
Боги такежиев

Боги такежиев

18.01.2022 | 00:31

Краси, Краси.... И ти като учиндолския чалгар стана за резил. Единия се прави на мутра, другия на комик - не ви се получава мушмули, както и със жените - не ставате карикатури...

Отговори
17 40
Страшников

Страшников

17.01.2022 | 21:11

Таа като е гледам не може да издържи и 2 уинара Една на Австралия опън издържала 31 уинара. Манииии?

Отговори
7 29
Страшников

Страшников

17.01.2022 | 20:53

Абе Красе оставия таа коньгерица .Виж, че причината на циганска каручка. Виж се в огледалото къв убавец си . Обръсни се па си тури миришче. Излес по Витошка, че намериш по убива от нея.

Отговори
15 33

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?