Следвайте ни

Лачено в поп фолка: Малина смъкна 30 години със СНИМКА без грим

viber icon

Поп фолк ветеранката Малина смъкна 30 години от възрастта си. Певицата сподели своя снимка в социалните мрежи, с която изненада почитателите си. Те трудно разпознаха любимката си и съвсем естествено се поинтересуваха какво е направила с лицето си. 

Кръшната звезда позира за първи път с толкова малко грим, а вече е и с нова прическа, на което вероятно се дължи осезаемата промяна във външността. Специалисти в областта на пластичната хирургия заподозряха и още нещо.

Според тях Малина наскоро си е правила скули и брадичка. Вече не е с толкова остра брадичка, а скулите й са добре оформени и си личи, че е работено със специалист. 

Въпреки всичко, не можем да отречен, че 53-годишната звезда изглежда страхотно за възрастта си и много от младите й колежки могат да се учат от нея и да завиждат за начина, по който изглежда. Със сигурност Малина прибягва често до специалисти в козметиката и пластичната хирургия, за да може да държи ниво и да продължава да се труди в музикалния бизнес, без да усеща голяма конкуренция от младите имена, пише show.blitz.bg.

Коментари (4)

Каквото и да прави,

Каквото и да прави,

30.10.2020 | 03:15

все ще си е грозна и неприятна - факт!

Отговори
3 0
Тета

Тета

29.10.2020 | 17:18

Ужас

Отговори
4 0
Петрова

Петрова

30.10.2020 | 09:15

Старите чанти, макар и лачени ги оставете да си изживеят старините . Изпяли си са песните ! Сега с нищо не представляват интерес . Омръзнали са Ни до краен предел.

Отговори
4 1
Щерьо

Щерьо

29.10.2020 | 13:43

И носа е пипнала.

Отговори
10 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай