Следвайте ни

Купон в bTV след уволнението на Венелин Петков, репортерките злорадстват

viber icon

Истински празник е предизвикала в Би Ти Ви вестта за уволнението на доскорошния шеф на новините Венелин Петков – разкрива в. „Уикенд“. Дни наред служителите в новините не могли да се нарадват, че вече ще работят с нов директор. Откакто бил издигнат на високия пост, бившият новинар започнал да се държи толкова грубо и арогантно с подчинените си, че всички тайно се молели да напусне или да го уволнят. Сега празнуват, че най-после молитвите им били чути и то точно по Коледа, когато стават чудеса – коментира изданието.

От години да се работи в новините било изключително трудно и потискащо именно заради избухливия характер на иначе симпатичния на вид бивш новинар. Докато работел като репортер и новинар, той бил любезен и приятен човек. Когато обаче оглавил новините, поведението му коренно се преобразило.

Хрисимият и сърдечен до вчера Венелин Петков изведнъж се превърнал в крайно раздразнителен, нервен и избухлив началник и с него било почти невъзможно да се разговаря. Без видима причина той започвал да крещи на подчинените си, държал се арогантно с тях и дори си позволявал лични обиди и нападки. В нюзрума редовно имало разплакани репортерки, затова сега уволнението му било прието като празник сред новинарите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

обяснение

обяснение

04.01.2021 | 17:01

Това е от климактериума.

Отговори
0 2
Сандокан

Сандокан

04.01.2021 | 13:38

Всяка малка гадна жаба, мълчаливо си натиска парцалите и се надява да стане голям крокодил, но като стане крокодил, не знае какво да прави! Та и тоя шльоко е от жабите.

Отговори
4 2
Господари на ефира

Господари на ефира

04.01.2021 | 19:26

Уволнението му е събитие, достойно за Златен скункс!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?