46
Следвайте ни

Купища пари ще валят над тези три зодии през октомври

viber icon

Всеки се интересува живо от това какво ще е финансовото му състояние през месеца и подходящото време да го разбере е точно началото на периода.
 
Хороскопът за предстоящия октомври, направен от водещите астролози, ще посочи категорично основните фаворити на късмета и парите. Представителите на няколко зодиакални знака ще имат особен късмет във финансовата и бизнес сферата. Вероятно неочакваното богатство ще ги изненада приятно още през втория месец на есента, пише actualno.com.

 

1. Овен

Овенът се оказа един от основните късметлии през месец октомври. Астролозите съветват представителите на този знак да се заемат с отложените задачи, както и да отделят свободно време за учене и саморазвитие - според експертите, това ще донесе неочакван финансов успех.

 

2. Телец

За Телеца вторият месец на есента ще бъде изключително ползотворно време. Те ще имат късмет както финансово, така и като цяло във всички свои начинания. Астролозите са убедени, че успехът ще бъде с Телец през октомври по всички въпроси. Не трябва обаче да поемате необмислени рискове - това ще доведе до нежелани последици и дори до загуби.

 
3. Везни

През октомври тази година Везните ще могат да подобрят финансовото си състояние чрез работа на непълно работно време и изпълняване на допълнителни задачи. Поради тази причина представителите на знака не трябва да пропускат възможността да печелят и добри оферти.

 
Ако не сте сред трите посочени по-горе зодии, не се отчайвайте. Други четири зодии са посочени катоосоени късметлии, които ще успеят да внесат коренна промяна в живота си, за която са си мечтали са се подготвяли с години.

Тази промяна ще е следствие на добре използвана интуиция, уникални умения и способности на зодиакалните знаци. Нищо няма да се случва даром и незаслужено. Съдбата все пак знае как и на кого даде и от кого да вземе.

Разбира се, казаното дотък не е задължително на 100% да се случи така, както е описано. Това са предположенията на астролозите, според посланията на звездите. Намесата на човека до голяма степен може да промени предначертаното. Не случайно хората са казали, че каквото сам си сътвориш, никой друг не може да го направи. Затова бъдете внимателни и достатъчно разумни, за да не объркате плановете на звездите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?