Следвайте ни

Купища пари се изсипват над Водолеите, важен ден за две зодии

viber icon

ОВЕН

Днес избягвайте суетата, неразбориите и безпорядъка. Ще е полезно да направите предварително план за действие и да се придържате към него. Важните решения взимайте самостоятелно. Ще се срещнете с хора, чието мнение е важно за вас и са ценни с подкрепата, която ще ви окажат.

ТЕЛЕЦ

Ден за всякакви полезни дела. Не винаги ще са лесни, но вие ще се справяте. Придобитите знания ще ви помогнат на по-късен етап. Струва си да говорите с хора, от които преди сте черпили опит. Може да направите малки покупки, но не харчете прекалено за вещи, които не са особено необходими.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да не правите грешки днес. Това няма да бъде толкова лесно, защото ситуациите са необикновени, а опитът ви в случая няма да е толкова полезен. Трябва да импровизирате и експериментирате постоянно. Това със сигурност няма да ви е неприятно. Вечерта е време за приятни срещи.

РАК

Днес говорейки това, което мислите, ще направи впечатление на мнозина. Даже хора, които преди не са проявявали интерес към вас ще направят първите крачки към сближаване. С работата ще се справяте бързо и ще решите важни финансови въпроси. Вечерта е отлично време за семеен отдих.

ЛЪВ

Време е да въведете ред и да се избавете от ненужното. Опитайте се да приключите с това, което дълго сте отлагали. По-късно може да се захванете с нещо съвършено ново. Бързо ще се ориентирате даже в материи, за които сте имали малко сведения. Може да се сприятелите с хора, които са били ваши съперници.

ДЕВА

Днес бързо се ориентирате в обстановката и обръщате внимание на неща, останали незабелязани от останалите. Може да се замислите над дългосрочните си планове. Правилно преценявате силите си и предвиждате развитието на събитията занапред. Отлично време да се видите със стари познати.

ВЕЗНИ

Денят е подходящ да се заемете с нещо ново. Ако подходите творчески и нетрадиционно, това ще е само от полза. Възможни са неочаквани открития. Не е изключено днешните решения да променят живота ви. Бъдете внимателни с парите – вероятни са досадни загуби и неуспешни сделки.

СКОРПИОН

Не бързайте. Денят няма да е лош, ако не говорите или правите първото, което ви идва на ум. Дайте си малко време за преценка на ситуациите и ще имате добър план за действие. Вероятни са приятни срещи. Всяка информация, получена днес, ще се окаже изключително полезна. 

СТРЕЛЕЦ

Сутринта трудно ще имате резултати. Запасете се с търпение. Не бързайте да реализирате всичко, което ви е хрумнало. Интуицията ще ви подскаже, кога ще настъпи подходящия момент за решителни действия. Отлично време за срещи и запознанства. Някои от вас ще намерят нови верни приятели.

КОЗИРОГ

Не всичко ще става лесно, но и вие няма да се предавате. Настойчиви сте, затова имате успехи даже и в безнадеждни ситуации. Може да решите финансови въпроси и да се ориентирате правилно в някои юридически проблеми. Не се преуморявайте – денят е ползотворен.

ВОДОЛЕЙ

Ще срещнете трудности, но те няма да ви изплашат. Със сигурност ще намерете начин да преодолеете всички прегради. Не винаги околните ще ви разбират, но едва ли ще ви критикуват открито. Парични постъпления ще дойдат навреме, но не ги харчете веднага. Очаква ви романтична вечер.

РИБИ

Починете си. Днес е отличен ден да се разсеете от грижите. Може да се върнете към някакво старо увлечение или да пробвате нещо ново. Ще имате необикновени срещи. Може да ви поканят да посетите интересни места. Лесно завързвате запознанства, някои от вас ще започнат нова романтична история.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?