Следвайте ни

Купища пари и емоции за четири зодии днес

viber icon

В четвъртък сами си помогнете да свалите напрежението и стреса от плещите си. 

Каквото сте изгубили или пропуснали, оставете зад гърба си. Новия ден, носи нови възможности... и нови хора, за тяхното осъществяване. Днес си спестете конфликти свързани с нечии опити да ви измамят или подведат с невярна информация. Получили сте добър урок, запомнете го, и за в бъдеще се възползвайте от него. Днес може да бъдете поканени на специално събиране от семеен характер, в дома на роднини или приятели. Въпреки, че е средата на седмицата, това ще бъде благоприятен ден за брак.

Неприятности с жена на работното ви място не бива да се игнорират, а да се размисли трезво относно причината за тяхното възникване. 

Овен

Денят може да се превърне в празник. Спокойно си намерете повод, ако все още няма такъв. Нищо не трябва да ви спира по пътя към веселието.

Телец

Денят може да ви се стори прекалено сериозен. Вашата задача ще бъде да поправите това и да внесете нотка на веселие и хумор. 

Близнаци

Днес ще имате нужда от повече светлина и цветове. Търсете ги във всичко, прилагайте ги върху себе си. Днес може да изневерите на правилата на модата.

Рак

Днес не се опитвайте да сте първи във всичко. Много вероятно е да се окажете в по-печеливша позиция, ако забавите темпото.

Лъв

Това е ден, в който отклоняването от правилата ще ви донесе повече ползи от спазването им. Рискът днес ще ви донесе повече, отколкото сте предполагали. 

Дева

Днес ще сте най-успешни сред представителите на Зодиака. Това се отнася най-вече за онези, които се занимават с технологии. Успешни ще са и преговорите с чуждестранни партньори.

Везни

През този ден се придържайте към традиционните подходи в нещата. Пазете от явно противостояния. Споровете няма да завършат във ваша полза.

Скорпион

Днес ще сте в пълна хармония с чувствата си, но това може да попречи за постигането на някои от ваши лични цели. Ще трябва да избирате.

Стрелец

Днес може да получите много неща в дългосрочен период, но за това ще трябва да претърпите някои лишения в краткосрочен. Жертвите ще си заслужават. Помислете си. 

Козирог

Очаква ви наситен със събития ден. Ще имате успехи, но и ще претърпите ограничения. Вие избирате на какво да наблегнете.

Водолей

Днес няма да сте в пълно разбирателство с околните, но за това пък няма да имате проблеми със съвестта си. Това никак не е малко.

Риби

Днес ще може да си отдъхнете от сериозен проблем. Не бъдете прекалено взискателни към себе си. Сега може да отложите повечето неща.

 

източник: dunavmost.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?