4232

Куп трудности очакват тези три зодии през март

Според прогнозите на астролозите представителите на три зодии ще страдат много пред предстоящия месец март

„Ще има куп трудности по пътя им“, поясниха специалистите. По думите им зодиите, попаднали в този черен писък, трябва много да внимават и да се подготвят от сега за злополучни случки.

„Тези неприятни моменти ще ги застигнат в почти всеки аспект – личен, професионален и т.н.“, допълват астролозите. Те поясниха, че тези хора ще се сблъскат с трудности, които ще трябва да преодолеят, пише jenata.blitz.bg.

 

Риби

Рибите може да влязат в сериозни разногласия с близките си. Ако сте ги обидили, значи е време да се извините. В противен случай оплакванията само ще се трупат, а това рискува в един момент всички да се отвърнат от вас. Рискувате да останете напълно сами. Тогава ще бъде много по-трудно да установите отношения.

 

Рак

Раците също ще имат проблеми, но с половинката си. Може да станете свидетел на предателство или някой ще ви съобщи тази неприятна новина. Няма да можете да сдържате емоциите си, така че веднага ще започнете да уреждате нещата с партньора си, а и караниците ще започнат.

Виковете и крясъците няма да помогнат на мъката ви. Или се съберете и спокойно решавайте проблемите, или си дайте време да се охладите и тогава вземете решение.

 

Водолей

Водолеите могат да имат трудности в работата. Може да направите сериозна грешка, която може да ви коства кариерата. Възможен е неприятен разговор с началството. Астролозите препоръчват да бъдете по-внимателни, ако не искате да загубите работата си, предаде fakti.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?