4020

Култови образи вдигат сватба на езерото Комо, забраниха им гюрултията

Въпреки че преди няколко месеца Даниел Бачорски и половинката му Атанасия шашнаха със сватбени снимки от почивката им на Малдивите, се оказа, че церемонията, в която ще се врекат във вечна любов тепърва предстои.

Двамата споделиха в интервю за "Преди обед", че ще си кажат заветното "да" край езерото Комо, като на тържеството им ще присъстват само семействата и най-близките им приятели. Така те са свели бройката до едва 40 човека.


Бъдещата булка разказа, че заради мястото, което са избрали да бъде сватбата им, са направили не малко компромиси, тъй като екипът, който отговаря за организацията, е отказал да изпълни редица техни желания.

"Италианците са изключително трудни в комуникация. Там на всичко ти казват "не". Правим компромис в името на локация. Но, като цяло, не може да има оркестър, не може да има певици, не може да има нищо. Трябва да бъде само с техен DJ, тяхна украса.

Аз исках да има хубава украса, в България се правят пищни украси, с изкуствени цветя, там не може, трябва да бъде само с техни инвентори и с естествени цветя", разказа Атанасия.

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?