71

Култов участник от "Фермата" ожени дъщеря си на „Радецки“ СНИМКИ

Серафим Василев – Финци, познат на всички зрители от участието си във втори и в осми сезони на "Фермата", омъжи една от трите си дъщери – Гергана.

Нейният съпруг Димитър е от Козлодуй и сватбата бе точно там. Изнесеният ритуал бе до кораба „Радецки“, а самото тържество в ресторант в града.

Младоженците Гергана и Димитър живеят в София, където работят в ИТ сферата.

Снимка: Соня Ангелова

За музикалната програма на сватбата се погрижи Евгени Коев, също участник във "Фермата" 8, и неговата група „Казанлъшко настроение“.

„Сватовете дойдоха да вземат булката от дома ни в Лом. На младоженците подарихме околосветско пътешествие, като те ще си изберат къде да отидат. През септември ще правим сватба и на другата ми дъщеря Здравена. Тя се занимава с авиационни технологии“ – сподели Финци пред LadyZone.bg.

Третата му дъщеря Благовеста скоро ще стане на 4 години. Тя е кръстена на наставничката от "Фермата" Бети. Именно Бети и Ники са и кумове на Серафим и съпругата му Илияна.

Снимка: Соня Ангелова

На сватбата бе и дъщерята на Бети и Ники – Петя, която очаква своето трето дете. През октомври 2021 г. тя роди близнаци – Николай и Мадлен.

„Този уикенд отивам при Бети и Ники, които ще изпращат говедата на паша. Иначе работата върви добре, развиваме се. Пожелавам си скоро да има внуци“ – призна ни хлебарят от Лом.

Снимка: Соня Ангелова

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чак

Чак

04.07.2023 | 18:52

Пък култов . Малко преувеличавате.

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?