2374

Куката я изтормози, красивата Цвети Стоянова се стопи с 16 кг

Красивата гимнастичка Цвети Стоянова, която отпразнува рождения си ден заедно с колегите си на снимачната площадка разказа в откровено интервю пред Woman.bg, че заради филма е отслабнала цели 16 килограма, защото играе болезнено слабо момиче. Красивата брюнетка спряла храната и карала с по ябълка на ден.
 
"При старта на снимките бях 51 килограма при височина метър и седемдесет и пет. В началото доста понамалих храната, после минах на една ябълка, няколко ореха и малко мед, но сега вече си хапвам. Свикнала съм с глада, макар че сега, на 28 години ми е по-трудно да спазвам хранителен режим. Много по-лесно е да сваляш килограми на 16 години".

Екипът на "Чалга" след снимачен ден

Гимнастичката загуби баба си, която беше най-близкия за нея човек миналата година. "Няма ден, в който да не си мисля за нея. Сънувам я рядко, само в най-тежките ми моменти, в които трябва да взимам важни решения. На няколко пъти дойде с много важни отговори", признава внучката.

Слухове за интимност между Вълев и Стоянова витаят от години, но от продукцията са категорични, че те са безпочвени. Цвети обаче не крие възхищението си от него. "От него се научих да гледам качествено кино-хубави филми, които не познавах досега. В момента вече подбирам какво гледам и се допитвам за всичко, което искам да видя. Вече имам и любими актьори, на които обърнах внимание благодарение на Мариан. Той е истинска кино енциклопедия".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Кукичка

Кукичка

20.09.2022 | 16:51

Кой са тези и за кое филмче става на въпрос не ,че ще го гледам.

Отговори
4 0
Еиииииии

Еиииииии

20.09.2022 | 16:49

Кво от това не интересуват незнайни хорица.

Отговори
4 0
Българин

Българин

20.09.2022 | 16:23

Ще скача ли пак.

Отговори
2 0
ЗА БЪЛГАРКИТЕ

ЗА БЪЛГАРКИТЕ

20.09.2022 | 13:14

НЯМА ДА ИМА СВАТБЕНИ ПЕСНИ И ТАНЦИ! ЗАУПОКОЙНАТА! :) ЗЛОТО П С Е, ЩЕ ОНЕМЕЕ ЗАВИНАГИ!

Отговори
0 0
Не са

Не са

20.09.2022 | 08:18

слухове - имаха си връзка. Елементарната математика сочи, че преди е тежала 67 кг. Била е закръглена. Ама няма лошо.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?