71
Следвайте ни

Кубрат Пулев стана студент, ще учи "Политика и бизнес" СНИМКА

viber icon

Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Ще учи магистърска специалност „Политика и бизнес“. 

Боксьорът, европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г. вчера е посетил университета, за да се запише, а визитата е обилно документирана с текст и снимки в сайта на висшето учебно заведение. 

След попълването на документите Кубрат Пулев се е срещнал с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра "Политология", изброяват от ВУЗ-а. Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта, допълват от УНСС.

Припомняме, че Кобрата даде заявка за свой политически проект - партия "Велика България", който обаче засега е "замразен".

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

22.09.2021 | 14:58

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ--ОТ ТОЗИ ПРОСТАК ИСКАТ ДА НАПРАВЯТ ДА ЗАМЕСТИ НЯКОЙ ДРУГ ПРОСТАК В ПОЛИТИКАТА

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?