3906

Кубрат Пулев няма насита! Кобрата иска още две деца от Розали

Кубрат Пулев няма насита! Кобрата иска още две деца от Розали

 

Боксьорът Кубрат Пулев става на 43 години на 4 май, точно в деня преди Великден. Подобаващо той ще го посрещне като баща на две деца -момче и момиче. Заедно с брат си Тервел двамата ще покажат какви родители са. Спортистът и майката на децата му Розали Петрова, която е брокерка на недвижими имоти, ще превърнат празничните дни още по-щастливи за фамилия Пулеви.

Ето я Розали, с която Кобрата е живял паралелно с Андреа! (певицата извади  скандални документи)

 

Кубрат и Розали имат дъщеря на име Христина (кръстена е на майка му), родена през 2022 г., както и син Спартак, появил се на бял свят на 2 февруари 2023 г. Приятели на двойката издават, че знаменитият боксьор искал поне още две деца и се надява това да се случи скоро.

Животът на спортиста е белязан от много изпитания. Син е на известния боксьор в тежка категория и шампион от 50-те и 60-те години на миналия век Венко Пулев, който почина преди няколко години. Именно бащата е човекът, който изиграва основна роля за бъдещето на Кубрат. Баща му прави доста добра кариера на ринга, но затова пък в живота не му върви много, най-вече в любовта. Често сменя партньорките. Една, втора, трета... От първата си съпруга Венко има дъщеря. Втората му ражда общо четири деца — две дъщери и двама сина. Така от двата си брака той има петима наследници. Запален  историк е и много обича България. Съветва синовете си никога да не изоставят родината си, да я обичат и да бъдат патриоти. Затова им дава и имена на двама ханове - Кубрат и Тервел.

 

Тайната жена на Кубрат Пулев – zasofia.bg

Майка им Христина умира много млада - двамата братя са още в прогимназията.

Останали без майчина опора, те много се бранят и поддържат. Баща им ги записва и в боксовата школа, където нямат време за. наркотици или други младежки „екстри“. Те дават всичките си сили, за да научат, тайните на бокса. И затова се хвърлят в боя, без да се страхуват. Тогава лепват на Кубрат прякора Кобрата.  

Всъщност първата зала на бъдещите шампиони се намира в столичния квартал „Младост 2“ - в мазето на блока им. Оборудвана от баща им с подръчни материали, но и до днес си остава незабравима за Малката и Голямата Кобра.

Може би най-тъжната година за Кубрат е 2007-а, когато внезапно умира баща му. По това време той е на силния турнир „Златен пояс“ в Румъния и точно в деня преди финалния двубой, където е фаворит, той  трябва да се върне спешно в България, защото татко му е много зле. Връща се, но го заварва мъртъв. Не успява да го види жив и да чуе последните му думи.

Розали

През годините за медиите и феновете на Кубрат най-интересна бе историята на любовта му с фолкдивата Андреа. Двамата бяха двойка десет години. Оказа се, че през всичките тези години за прехраната им се е грижела майката на певицата -Михаела. Причината за това е тривиална. Фолк певицана не можела да готви нищо друго освен яйца. Кобрата надали е стоял гладен, защото има две заведения с брат си— единият ресторант е арабски в съдружие със Самер Отхман, а другият е за здравословна кухня. С Тервел са навлезли и в друг бизнес - строителството, където движещ мотор е Тервел. Първите сгради са тяхна собственост и се намират в столичния квартал „Малинова долина. И типично за Пулеви носят имена от българската история — Плиска“ и „Преслав“, пише „Галерия“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?