2374

Крушата не пада по-далече от дървото: Милко Калайджиев има достоен наследник... по мустак СНИМКА

Милко Калайджиев има достоен наследник по мустак. Един от близнаците на певеца - Александър, си е пуснал мустак по подобие на известния си баща.

За това се похвали самият Калайджиев, за когото мустакат е не само светиня, но и запазена марка през последните десетилетия. Заедно и с другия близнак – Антонио, Милко разпуска на родното Черноморие, където съчетава работата и почивката - през деня е на плажните барове, а вечер пее по заведенията. Александър съм е взел решение за мустака и не е имало натиск от родителското тяло. Антонио и близнакът му са изключително популярни сред девойките, радват се на голям интерес, а на няколко пъти мустак номер едно на републиката ги снима в свой клипове с гаджетата им по това време.

Близнаците са категорични, че не искат да се занимават с музика като с баща си. Самият Милко признава, че никога не им е оказвал натиск в тази насока и двамата сами са избрали в каква насока да се развиват. Голямата мечта на Антонио е да се занимава с архитектура, докато Александър се е насочил към кариера като лекар. Преди време те споделиха, че славата и известността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата и интериорния дизайн, но после промени решението си остана у нас, пише „България Днес“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Офф

Офф

31.07.2022 | 01:27

Най-обикновенни ман%гали ...дъртия е най-грозен

Отговори
0 0
Анти чалгар

Анти чалгар

30.07.2022 | 21:49

Чалгарска гнус и отврат . Ще ги обръсна с най тъпия бръснач тези чалгарчета противни.

Отговори
2 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?