Следвайте ни

Крупна сума за една зодия, друга ще пътува

viber icon

Овен – Днес звездите ви съветват да прекарате този ден у дома или в среда, която предполага уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност. Обърнете внимание на необичайните и нови мисли, които се появят в ума ви и помислете как да ги въплътите.

Телец – Вероятно днес ще прекарате деня в компанията на деца или внуци. Също така трябва да обърнете внимание на вътрешното си дете, да запомните неговите нужди. Попитайте се: какво искам. Първият отговор, който ви дойде на ум, ще бъде верен.

Близнаци – Хороскопът ви ясно показва, че трябва да разтоварите ума си и за това може би трябва да потърсите усамотение. Възможно е първоначалните ви планове да се променят до известна степен. Това обаче няма да попречи на позитивното ви отношение.

Рак – Един благоприятен ден за поставяне на нещата в ред у дома, ремонт и подобрения. Конструктивно общувайте с близките си, със семейството си и се опитайте да разберете по-добре техните нужди и желания и да откликнете на тях.

Лъв – Не е добре, когато някои важни неща се жертват за други. Нужно е да има баланс. Не пренебрегвайте нуждите на тялото си. Намерете време да се отпуснете и да се занимавате с някаква творческа дейност.

Дева – Днес е подходящ ден за усвояване на нови знания и умения! Някои от въпросите, които ви вълнуват, могат да получат своето развитие. Възможно е да възникнат разногласия и спорове с близките.

Везни – Трябва да обърнете внимание на знаците и сигналите, които ви изпраща Вселената. Те могат да бъдат всичко: някоя фраза на билборд или реклама на автобус. Следобед ще е добре да останете сами със себе си. Спокойната почивка ще помогне бързо да се възстановите.

Скорпион – Звездите ви съветват да успокоите ума си.  Обърнете внимание на мислите или образите, които идват при вас. Не се опитвайте да се изправите срещу всички предизвикателства едновременно.

Стрелец – Склонни сте да действате импулсивно и необмислено под влияние на собственото си настроение. Голяма е вероятността да допуснете грешки поради вземане на прибързани решения и действия.

Козирог – Засилва се вашата уязвимост и ще се появи склонност към раздразнителност в следобедните часове. Не пренебрегвайте външните ограничения и обстоятелствата. Изчистете душата от отрицателни мисли.

Водолей – Днес домът и семейството, битовите условия и материалните задължения могат да се превърнат в зона на напрежение. Планирайте деня си така, че да имате достатъчно време за почивка.

Риби – Избягвайте да реагирате бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте излишни спорове. Пазете енергията си за други по-важни неща. Дайте си почивка от проблемите. В любовта внесете малко обновление.

 

Източник: tribune.bg/

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?